Országútira milyen taposópedált illik rakni?
Taposót nem illik.
De minnél kisebb passzol az outihoz.
Rakhatsz szélesebbet is, csak kényelmes legyen. Igazából az ilyen nagyobb platformpedálok körökkel kényelmesebbek a kisebb taposópedáloknál. Érdemes ezt a paramétert (kényelem) figyelembe venni leginkább. Nekem ilyesmi van a két bringámon:
Ha már országúti, akkor tényleg érdemes lenne megbarátkozni a pedálkötéssel. Ilyen bringát jellemzően akkor hajt az ember, ha a a bringázás egy kicsit a teljesítményről is szól, márpedig akkor megkerülhetetlen a patentpedál. Hidd el, ha egyszer megszokod, utána már soha nem akarsz hagyományos flat pedállalt tekerni, még a kisboltba sem. Sokkal hatékonyabb vele a tekerés, nem csak lökdösöd a pedált, hanem körkörösen hajtod. Eleve ad egy magabiztosságot, hogy össze vagy kötve a bicajjal, sokkal inkább úgy fogod érezni, hogy egy vagy a géppel.
Igen, az elején benne van a pakliban egy-két borulás, ezen a legtöbben átesnek (szó szerint :D). De hidd el, megéri!
5
Hát én nem tudtam megszokni pl, visszaváltottak taposóra. Nem mindenkinek jön be.
#6!
Van, aki feladja, de az nem is sportként, sportolóként közelíti a témát.
Hát valóban nem vagyok sportoló, ám idén már letekertem 3500 km-t, taposóval. Döntsd el hogy szerinted mennyire tekintek rá sportként. :)
Amúgy a leírás alapján a kérdés kiírójia sem sportoló.
Na ha csak gurulsz akkor jo lehet a taposó. Ugyan olyat tennékrá mint a mountim-ra.
Ha viszont sportosabb köröket is mennél tényleg sokat dob érzésre is az spd.
Az hogy mit illik vagy mit nem,nem érdekeljen! Az lényeg hogy kényelmesel legyen és élvezetes ha ezt taposoval tudod elérni akkor azzal menj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!