Ár érték arányban melyik a jobb bicikli?
Figyelt kérdés
Van használtan egy 2010-es Cube LTD team rx mtb 140 ezerért vagy a Decathlonban újon 150k-ért Rockrider ST120. Melyik éri meg jobban ár-érték arányban?2024. máj. 4. 19:33
1/8 anonim válasza:
15 éves használt Mercedes vagy új Dacia? Mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya. Neked kell tudni, hogy mi a fontos.
2/8 MGéza válasza:
A Cube egyértelműen sokkal jobb, de csak 26-os kerekei vannak ami viszont hátrány.
3/8 anonim válasza:
Attól függ, milyen workoutokat akarsz csinálni.
4/8 A kérdező kommentje:
3-as
Igazából amire én akarom használni, arra megfelelő lenne a Decathlonos is, engem igazából az ár érték arány érdekelt. Mert ha a Cube még mindig jobb, mint a Rockrider, akkor inkább azt választom.
2024. máj. 4. 21:20
5/8 anonim válasza:
És csak azért mert rá van pingálva egy idióta agyonsztárolt marketingnév akkor az biztosan jó is? Nemtántán tanyáztak vele egy kapitálisat és azért nem kell?
A másik meg vdi új, garija is van és tökre elég neki.
Az ár-értékes vicc mindig kamuzás.
6/8 MolotovPunk válasza:
A Cube tényleg jó márka, viszont 2010-ben gyártott használt kerékpárt én nem nagyon vennék, esetleg akkor ha nagyon jó állapotú. Nekem egyébként Rockrider st100 bringám van újonnan vettem 1 évvel ezelőtt, heti szinten többször használom és azóta is jól működik. A Rockrider kerékpárok amúgy nem rosszak, nyilván nem csúcskategóriák, de rohangálásra kátyús földes utakra teljesen jók.
7/8 MolotovPunk válasza:
Az még kimaradt, hogy a Rockrider kerékpárok vázára örök garanciát vállalnak. Egyébként kerékpárból érdemes újat vásárolni, én használt kerékpárt nem nagyon vennék, főleg olyat ami túl régi. Ki tudja hányszor estek vele, meg mit javítottak ki rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!