26 éves Férfi vagyok, és szeretnék elkezdeni újból kerékpározni. Javarészt városban használnám, az otthonom és munkahelyem közötti ingázásra, de olykor elmennénk hosszabbtávú tekerésekre is.
Korábban egy X-Fact Hervisben vásárolt 100 ezres bringám volt, de nagyon gyenge volt a minősége és folyamatosan szervízben járt így megváltam tőle.
Mindenképp olyat szeretnék, ami jó minőségű, megbízható, évekig tudom használni a megfelelő karbantartások/szervízek mellett.
Mivel nem értek hozzá, így külsőre az alábbi kerékpár nyerte el a tetszésem:
Ha már egy biciglit is folyamatosan szervizbe kell vinni, akkor mi a helyzet a mai autókkal? 😁 Amúgy több mint tíz éve nem bringázok. De tuti vennék valamit egy használt németesbe.
2024. ápr. 21. 14:41
2/7 anonim válasza:
Egy Cube kerékpár nem lehet rossz. De biztosan mountain bike-ra van szükséged?? Terepen fogod használni? Ha nagyrészt aszfalton közlekedsz, a monti a legrosszabb választás (sosem értem, miért akar mindenki montit). Egy trekking, fitness vagy gravel bringával szerintem jobban járnál.
2024. ápr. 21. 16:43
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor tudnál nekem a megadott árban ajánlani városi kerékpárt? Minden évszakban használnám, terepen pedig egyáltalán nem. Kizárólag aszfalt, kerékpárút, járda.
Köszönöm!
2024. ápr. 21. 16:48
4/7 anonim válasza:
Városba ne montit vegyél, hosszabb utakra meg pláne. A monti hegyekbe való meg erdei utakra. Vegyél egy fitness-t, mint a Merida Speeder vagy a Giant Escape.
2024. ápr. 21. 18:15
5/7 anonim válasza:
Teljesen jó fol
2024. ápr. 22. 14:30
6/7 anonim válasza:
eg ezekre a rossz utakra.
Árban értékben tökéletes.
2024. ápr. 22. 14:31
7/7 MolotovPunk válasza:
Magyar utak állapotát tekintve nem biztos, hogy rossz választás egy MTB kerékpár! Én is MTB-t használok nemcsak erdőn és mezőn, hanem rossz kátyús aszfaltos úton is, amiből Magyarországon bőven van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!