Kényelmes bicikliülés? N
Tegnap egy hosszabb bicikliutat tettem meg, kölcsönbe kapott férfi biciklivel. Az ülése kőkemény, és ilyen hosszúkás volt tehát baromi kényelmetlen. Ott lent konkrétam minden fáj, és lila, mintha megvertek volna. Kellemetlen:D
Biciklis nők ti milyen ülést használtok?
Ha ennyire "megkínzott", az nemcsak a nyereg hibája, hanem valszeg rosszul volt beállítva is!
A beállítás legalább olyan fontos, ha nem fontosabb, mint maga a nyereg.
Azt, hogy milyen nyereg kényelmes, mindenkinek magának kell kitapqsztalnia. Nekem WTB Speed She van, nagyon kényelmes megfelelően beállítva.
Több boltnak van teszt nyereg szolgáltatása: leteszed a kauciót, és 1-2 hétig használhatod a nyerget.
De ha nem megfelelő q beállítása, akkor ez is veszett fejsze nyele...
A nyereg bizony nehezebb választás, mint egy jó cipő.
Sajnos az alkalmanként tekerés, és a kölcsönbicikli nagyon nem barátja az ülőizmoknak.
Egyébként Aldi-Lidl szezon elején be szokott dobni néhány meglepően kényelmes és nem túl drága nyerget.
Hosszabb túrákon jó segítség a betétes gatya.
De bármi is kevés lehet, ha nem jól van beállítva az egész.
Csatlakozom, a Lidl-ös (Medicus) tényleg nagyon jó, nekem is a középső vált be. 3-4 eFt szokott lenni. Az Aldiban is láttam hasonlót, de azt nem próbáltam.
Volt drágább,"márkás" nyergem, a nyomába sem ért a Lidlösnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!