Milyen gravel bikeot vegyek?
Sziasztok!
Gravel bikeot szeretnék venni. Nem szeretnék rosszat venni, mert hosszabb távra tervezném megtartani. A keret 300.000 környéke. Az alábbi 3 biciklit néztem, de nagyon különböznek és mindegyiknek van olyan része, ami nem tetszik és nem kinézetre, hanem anyaghasználatra, vagy megoldásra (váz, váltó, fék).
Eddig ezeket néztem:
Melyiket választanátok? Szavazás lentebb.
Ha esetleg bármilyen más bringát tudnátok ajánlani, ne tartsátok magatokban! Illetve tanácsokat is megfogadok, hogy mire figyeljek gravel vételénél.
Alapvetően az acél nem lenne rossz alapanyag gravel váznak, de hiten acélt nem vennék. Ha ezekből kéne választanom, szerintem bevállalnám a Microshiftet, és Esker 2.0-t vennék. Nekem szimpatikus a geometriája, és egy nagy átfogású 1x rendszer van rajta, ami terepre szerintem sokkal jobb, mint a Sora. Az országúti szettek áttételtartománya nem gravelra való, és nincs rajtuk a lánc csapkodását csökkentő kuplung. Egyébként állítólag nem olyan rossz az a Sword groupset:
A TRP HY/RD fék nem rossz, hibrid bovdenes/olajos, az én bicómon ilyen van, nekem bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!