Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » KTM vagy Csepel gyermekkerékpá...

KTM vagy Csepel gyermekkerékpár jobb, kényelmesebb, megbízhatóbb?

Figyelt kérdés
ápr. 5. 09:07
1 2 3
 11/21 MGéza ***** válasza:

Leginkább azt mondanám hogy menjetek el üzletbe, én Decathlonba mennék, vagy máshová ahol ráülhet és gurulhat vele kicsit, próbálhatja.

Ez például 36cm nyeregcső magasságú, szerintem sokáig jó lenne, de a gyereknél úgyis az dönt hogy mennyire találja szépnek:

[link]

Ez csajosabb, de még gyermekkerékpár:

[link]

Itt az összes, 16,5 colnál(kb 36cm) kisebb kerékpár:

[link]

ápr. 5. 16:53
 12/21 MGéza ***** válasza:
Bocsánat. Az első kilőve, 27,5 kerékméret nagy lenne még neki. Szóval, üzletben egyszerűbb. Olyan nagyon jobban a használttal sem járnátok szerintem.
ápr. 5. 16:57
 13/21 MGéza ***** válasza:

Újból ezt tudnám ajánlani:

[link]

ápr. 5. 19:11
 14/21 anonim ***** válasza:
57%

"146-147 cm magas kislány."

Rózsaszínűt fehér sárvédővel, hidd el az a lényeg, hogy tetszen neki, szép legyen, és akkor mindig azzal akar majd mindenhová menni.

Kosár elöl, ne akarj gépészkedést ráerőszakolni. Ha kell nálatok váltó, akkor nexus 3-al, de ha sík terep akkor nem kell váltó se.

ápr. 5. 19:58
 15/21 anonim ***** válasza:
57%

Virágmintás is lehet, de a csengő is szép legyen!

A kislányok kislányok. Ha átadod neki, onnantól nehogy hozzányúlj.

ápr. 5. 19:59
 16/21 anonim ***** válasza:
Mountain bike-ot szerintem ne.
ápr. 5. 20:50
 17/21 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem mindenki hülyeséget írt.

A gyereknek az fog tetszeni, amit a szülő ajánl, illetve milyen értékrendre van nevelve. Ha az számít, hogy rózsaszínű legyen, akkor az fog számítani, de bocs, nem minden gyerek hülye.

Lány (szüleinek) adtam el a 24-es bringát és örült neki a gyerek, pedig sárga-fekete volt.

Éppen ezért fontos, hogy a szülő hozzáértő legyen, vagy menjenek el egy szakboltba, ahol annyira nyilvánvaló a hozzáérték, hogy az meggyőző erejű.

Ehhez a magassághoz már a 26-os kerék kell, főleg, ha várható, hogy nőni fog.

Volt már bringája? Milyen váltókar volt rajta? (karos vagy gripshift?)

Mennyit és hová szoktatok menni?

ápr. 5. 21:13
 18/21 A kérdező kommentje:
20as Csepel kerékpárja van, de az már kicsi. Sima lábfékes. Nem dombos területen lakunk, hanem sík területen.
ápr. 8. 10:07
 19/21 anonim ***** válasza:
OK, de 3, 30 vagy 60 km-t szoktatok-e menni?
ápr. 8. 13:39
 20/21 A kérdező kommentje:
10-20 km
ápr. 8. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!