KTM vagy Csepel gyermekkerékpár jobb, kényelmesebb, megbízhatóbb?
Leginkább azt mondanám hogy menjetek el üzletbe, én Decathlonba mennék, vagy máshová ahol ráülhet és gurulhat vele kicsit, próbálhatja.
Ez például 36cm nyeregcső magasságú, szerintem sokáig jó lenne, de a gyereknél úgyis az dönt hogy mennyire találja szépnek:
Ez csajosabb, de még gyermekkerékpár:
Itt az összes, 16,5 colnál(kb 36cm) kisebb kerékpár:
"146-147 cm magas kislány."
Rózsaszínűt fehér sárvédővel, hidd el az a lényeg, hogy tetszen neki, szép legyen, és akkor mindig azzal akar majd mindenhová menni.
Kosár elöl, ne akarj gépészkedést ráerőszakolni. Ha kell nálatok váltó, akkor nexus 3-al, de ha sík terep akkor nem kell váltó se.
Virágmintás is lehet, de a csengő is szép legyen!
A kislányok kislányok. Ha átadod neki, onnantól nehogy hozzányúlj.
Szerintem mindenki hülyeséget írt.
A gyereknek az fog tetszeni, amit a szülő ajánl, illetve milyen értékrendre van nevelve. Ha az számít, hogy rózsaszínű legyen, akkor az fog számítani, de bocs, nem minden gyerek hülye.
Lány (szüleinek) adtam el a 24-es bringát és örült neki a gyerek, pedig sárga-fekete volt.
Éppen ezért fontos, hogy a szülő hozzáértő legyen, vagy menjenek el egy szakboltba, ahol annyira nyilvánvaló a hozzáérték, hogy az meggyőző erejű.
Ehhez a magassághoz már a 26-os kerék kell, főleg, ha várható, hogy nőni fog.
Volt már bringája? Milyen váltókar volt rajta? (karos vagy gripshift?)
Mennyit és hová szoktatok menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!