Mi a véleményetek ezekről a (24-es) kerékpárokról?
Napi iskolábajárásra kellene, néha hosszabb távra, de a hosszabb is max 30 km-t jelent. Amúgy napi max 3-4 km.
Kicsi, 131 cm. Mindenképpen rá kell próbálni előtte. Csak az a kérdés, hogy megéri-e?
Nem szeretnék egy vagyont kiadni egy 24-es bicikliért, ha ennyi pénzért is tökéletesen megfelel a célnak (ami nem sportolás, hanem csak közlekedés, max néha szabadidő-célú).
Hát egy vagyon nem is kell, de ezeket akkor sem venném, 13Kg egy felnőtt biciklinek is súlyos, nemhogy egy 131 centis gyereknek. Használt piacot nézted már? Inkább onnan valami normálisat. Ez ugyan csak 20-as, de ennyiért inkább ezt, magassághoz is passzol:
Ez 24'-es:
Náluk meg akár válogathatsz is:
A drágábbat felejtsd el!
Ilyen vázformájú 20-es bringánk volt. Ne lehet megfogni sehol sem normálisan, ráadásul nehéz. Nehéz betenni a kocsiba, ha nincs lift, akkor leszakad a kezed. 2 éve én is kerestem mindenhol, végül vettem egy használtat. 132 centinél vettem és kb. 154 cm-ig haszáltuk. Egy stucni cserével meg lehetett toldani még 8 hónappal a használatát. Ez azért volt megolható, mert minden alkatrésze normális, felnőtt bringákról való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!