Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 145kg vagyok biciklit szeretné...

145kg vagyok biciklit szeretnék venni. Ki mit ajánl?

Figyelt kérdés

Szóval biciklivásárlásra adtam a fejem. 145 kg vagyok 185cm magas. Az elmúlt másfél évben leadtam 20kg-ot, terembe szoktam járni, ott rákaptam a tekerésre. Aztán úgy gondoltam, hogy milyen vagány lehet mindezt a természetben. Érdeklődtem néhány kereskedésben. Egyik helyen ajánlották [link] típusú kerékpárt. Másik boltban pedig egy aroza típust viszont semmit lényeges infót nem lehet róla találni a neten csak honlapjukon...

Köszönöm az építő jellegű válaszokat!

2024. ápr. 4. 18:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szuper! Grat! Nyomjad neki!

A fokozatosságot azért tartsd be! Ne mindjárt Balaton körrel indíts, mert nagyon könnyen megsérülhetnek az izületeid! Minden kerékpározás előtt és után kis bemelegítés, nyújtás legyen!

2024. ápr. 15. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!