Miért ilyen nehéz eladni egy kerekpárt?
Figyelt kérdés
Fent van neten majdnem minden oldalon a 300km futott össztelós freeride kerékpárom 480 ezer forintért.Én ugye ezt 1 milláért vásároltam.És tényleg tökéletes állapotban van.De a kutyának nem kell.Senki nem ír rá semmit.
Hogy lehet eladni egy ilyen kerékpárt?
2024. márc. 14. 12:04
31/38 A kérdező kommentje:
Azért olyat ne állits amihez nem értesz.Maga a rugóstag meg a villa ér használtan 200k-t.
2024. márc. 15. 19:48
32/38 anonim válasza:
Te nem erted, te a bolti arakhoz hasonlitod.
Eloallitasi koltsege nincs annyi, atlag magyar nem kolt fel milliot. Pont.
33/38 A kérdező kommentje:
Persze abban igazad van hogy átlaz magyar nem költ fél miliótt.De az hülyesség hogy előállítási költséget hozod elő.Nem előállítási költsegen vásarolsz.Egy G-e Merci ami 100k euro annak se annyi a előállítási költsége hanem 20 ezer euro kb.Értes mit akarok mondani.Attól hogy ez a kerékpár előállitasi költsége 100k annyiért nem adhatom.Egy iphone előállítasa is 30k forint.Még is marketplacen árulják 300-400k-ért,
2024. márc. 15. 20:02
34/38 anonim válasza:
Trollokkal nem kell foglalkozni. Tedd fel 400 körül alkuképesen,szerintem jó eséllyel elmegy egy hónapon belül.
Ja és ne freeride-ként áruld mert nem az
35/38 anonim válasza:
Azért, mert a magyar gyökér 480-ért autót vesz műszakivel.
Kerékpárra max 10ezret, de inkább ingyen akarja.
36/38 A kérdező kommentje:
Elég szomorú hogy itt tart az ország.És ez nem feltétlen a ember hibája hanem magáé az országé hogy ilyen megélhetés van meg ilyen kereseti lehetőség.
2024. márc. 16. 13:58
37/38 anonim válasza:
Én meg sem merem mondani mennyibe került a kerékpárom. Ha kérdezik 200-at mondok, de sokszor még így is látom hogy nem tudja eldönteni agyvérzést kapjon vagy infarktust.
38/38 A kérdező kommentje:
Nyilván itt megy a de miből sajnos.
2024. márc. 16. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!