Miért ilyen nehéz eladni egy kerekpárt?
Fent van neten majdnem minden oldalon a 300km futott össztelós freeride kerékpárom 480 ezer forintért.Én ugye ezt 1 milláért vásároltam.És tényleg tökéletes állapotban van.De a kutyának nem kell.Senki nem ír rá semmit.
Hogy lehet eladni egy ilyen kerékpárt?
Azért elektromos össztelós bicót nem vesznek 480k-ért.A nem elektromos is újonta 700-800k-nál kezdődik.Ösztelós ebike meg inkább 1,2misinél.
Remélem azért majd valaki elviszi azért
Milyen ló?
Mekkora kerék?
Mekkora váz?
Igaza van #22-nek, még ha jó csoportokban is hirdeted,a kellys nem egy nagy múlttal rendlekező márka,őszintén én sem ezt venném ha lenne más opció(mondjuk nekem most nem kell fully,de vannak akik azthiszik hátsó tagnál kezdődik a monti)
Plusz szerintem,bár tudom hogy a geometria modern,de a váz maga nem a legszebb...és még csak nem is freeride,inkább trail vagy enduro, már nem emlékszem mennyit mozognak ezek
Váz-L
Kerék-27,5
Rugóstag-Rock shox deluxe rt
Villa-Rock shox yari rc
A tubeless tökmindegy,az a lényeg hogy maga a kerék milyen.
Középkategóriás bringákon a gyártók által kedvelt spórolási lehetőség,mert aki mondjuk az első komoly bicóját veszi,az nem fog vele nagyon foglalkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!