Melyik a legjobb MTB kerékméret szempontjából, hobbi biciklizésre? (Erdő, mező, aszfalt, földes út) Időjárás mindegy, napos vagy akár eső utáni.
26" 27,5" 29"
Trekking, city, crosstrekking, stb. Kizárva!!!
Hobbi célra tökmindegy. Meg kell nézni, mihez kapsz olcsóbban gumit, felnit (minden más fogyó alkatrész kompatibilis)
Nekem 26-os van. Ha váltanék, 29-est választanék. Nekem a 27,5 felesleges köztes méretnek tűnik.
27,5 alig nagyobb mint ami a neve sugall. Nekem van, könnyebben, agilisabban irányítható mint akár egy 28-as cross trekking, vagy egy 29-es monti. Viszont ha méretben el akarom helyezni valahová akkor inkább a 26-hoz áll közelebb. A 27,5 col inkább a gumi külső, peremkerületen mért átmérőjének fele meg, gravel stílusra átgumizva, 40/50-584(650B 1,75/2.0) méretben alig nagyobb mint a 26-os.
Villára érdemes figyelni, leginkább olyat választanék ami már normális Rock Shox van, levegő, lockolható, állítható keménységű.
A kérdésben semmi olyan nem szerepel amihez köze lenne a kerékméretnek,ezért tökmindegy.
Azt vedd amit legjobb áron találsz normális alkatrészekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!