Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Melyik a jobb, beváltabb,...

Melyik a jobb, beváltabb, probléma mentesebb agyváltó,és agydinamó?

Figyelt kérdés
A Nexus,vagy a Shimano?
2024. febr. 14. 17:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
49%
Boltba járni kiváló, de annál komolyabb kerékpározásra nem alkalmas.
2024. febr. 15. 11:48
 12/25 A kérdező kommentje:

Ugyan írd már le,miért?

A mostani bicajom egy madaras-tecsós,10 éves égénKoliken,amire azt mondják,hogy ipari hulladék,még is a "boltba járás" mellett körbejártam vele Mo.szinte összes tavát,jó időben minden hétvégén bele-túrázunk 20-30 km-t.

2024. febr. 15. 12:46
 13/25 anonim ***** válasza:

12: Ha semmi nem ment még tönkre rajta, akkor marha nagy szerencséd volt.

A másik: ugyanakkora erőbedobással egy rendes fitness biciklivel kétszer akkora távokat tudnál megtenni, mint a teszkóssal. És közben nem nyekeregne, kattogna rajta semmi.

2024. febr. 15. 13:00
 14/25 MGéza ***** válasza:
100%

A Diamant egy elég ismert márka nyugaton, köze sincs a tesco gazdaságos ipari hulladékokhoz, hagyjuk ezt a bótba járós dumát. Nem igazán lehet vele rosszul járni, főleg ha tipikus női preferenciákat veszünk a sorban előre, mint a kérdezőnk is.

Amúgy egy cakk-pakk csomagtartós, mindennel felszerelt agyváltós trekking sokkal inkább való túrára mint egy fitness, ami inkább arra való hogy az ember súly nélkül, max két kulacs társaságában körözzön rajta, ha idegenkedik a koskormánytól. Egyetlen baj van velük, hogy normálisabb darabok mint ez is, 15kg+ súlyúak, de ha mondjuk ott a dupla táska megpakolva a csomagtartón, akkor úgysem az fog érdekelni.

2024. febr. 15. 13:59
 15/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek!

Meglett az álom bicajom,-kerek100-ért. Boldog vagyok! Több-tíz bicajt megnéztem az utóbbi 2-3 hétben.

A választottam:

Ausztriából behozott,szinte új állapotú,matt fekete mély átlépésű alu.vázas 26-s Pegazus.7-s Nexus agyváltó,és agydinamó, teleszkópos első villa,3 fokozatos kormány állítás, rugós ülésszár,monoblokk középagy,alu hajtókar,ritchey pedálok, új defekttűrő,reflexcsíkos gumik,LED első, hátsó lámpa,állófény funkciósak.

Egy kosarat kell rá vennem, és az állófény ceruza akkuja gyenge,cserés.

"Szerelmes" vagyok!!!

2024. febr. 16. 23:03
 16/25 anonim ***** válasza:
Egész jó vételnek hangzik. Jó tekerést!
2024. febr. 17. 08:51
 17/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2024. febr. 17. 17:58
 18/25 MGéza ***** válasza:
Hát, én biztos nem 26-os kerekűt vettem volna, főleg ha néha túrázol is, a Nexus 7 elég lesz majdnem mindenhová. A ceruzaelemes lámpát én cserélném valami jobb akkusra. Nekem Cateye AMPP400 van meg Elops FL920, de széles választék van, ezek csak példák.
2024. febr. 17. 18:45
 19/25 anonim ***** válasza:
Én is csak a 26-s kerékméretbe kötöttem volna bele.
2024. febr. 17. 20:10
 20/25 A kérdező kommentje:
Jóból kicsit adnak...152 cm vagyok csak(az öcsém egy híján 180)
2024. febr. 17. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!