Nem ütközik valami törvénybe ekkora kamu reklámokkal árulni egy belépő kategóriás szart?
Vágósúlyban van a koma :D
Én is 100kg környékén vagyok, de azért nem így nézek ki és nem így mozgok. Ezen a cocán látszik hogy nem mozog semmi, nem is tud rendesen pedálozni. Ha azzal a stílussal áll neki az 50km-nek amit látunk, akkor korán kell indulnia, mert nem ér haza estére. Inkább valami szép, nem feltöltöttszájú - csajjal reklámozták volna!
Azt néztem meredt szemmel, hogy az a láthatóan vékonyka és gyenge hátsó villa mikor törik el. Csoda, hogy elbírta.
Max a fogyasztók megtévesztését lehetne ráhúzni. De ahhoz bizonyítanod kellene hogy amit a videóban állítottak az miért nem igaz.
50-70km nem sok, 1-1alkalommal.
De napi 50-70km az egy ilyen testtel a 2-3nap lenne kurtasok, 4-5nap meg már neki se indulna.
Tudom mert volt ilyen testem is, meg azt is tudom milyen letekerni vele ilyen távot…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!