Olyat lehet, hogy veszek egy belépő szintű outit, aztán ahogy lesz pénzem fejlesztem? És előbb-utóbb csúcskategóriás lesz? Vagy a vacak vacak marad?
Leglényegesebb és legdrágább része a hajtásrendszer azt pedig egyszerre érdemes cserélni…
Szóval szerintem inkább sporolj még a télen és vegyél jövőre egy középkategóriát, mert a “fejlesztgetés@ az mindig zsebbenyúlós és ráadásul ha. Em értesz hozzá kompatibilitási problémákra is rászaladhatsz.
Az előzőt is te írtad ki?
Nemcsak a szerelvények adják meg a "csúcskategóriát", hanem a váz is igencsak jelentős szerepet játszik.
Nem éri meg így csinálni. Ahogy a többiek is írják egy gagyi bicajon a váz is vacak. Komolyabb alkatrészeket nem fogsz tudni használni később.
Vegyél használtan egy olyan bicajt aminek a váza jó, nem repedt és megfelelő a további tervekhez, aztán szépen lassan szerezz be hozzá mindent ami kell és építsd újjá.
én most a 15 éves bicajomat 2 év alatt átépítettem szinte teljesen. A vázon és még néhány apróságon kivül nincs más amit ne cseréltem volna le. Minden fizetéskor vettem valami alkatrészt hozzá és kicseréltem. Úgyhogy lett egy új bicajom. :D
Csak egy példa: veszel egy ócskaságot, aztán 2 év múlva beüt az agyhalál, hogy te tárcsaféket akarsz. Ha a vázon nincs ehhez rögzítési lehetőség, akkor gyakorlatilag az egész bringát le kell cserélni.
Tehát olyan bicikli kell amit minden irányban lehet fejleszteni, akármi is születik meg a fejedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!