Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Elektromos kerékpárt vennék.A...

Elektromos kerékpárt vennék.A keret rá max.300ezer.Egyáltalán nem értek hozzá,ezért kérdezlek titeket,hogy milyet vegyek? Nyáron vagy jó időben használnám munkába járáshoz.Probálkoztam hagyományos bicajjal,de nagyon izzadékony vagyok.

Figyelt kérdés

Esetleg ez jó lehet?

[link]

2023. dec. 27. 19:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A lényeg,hogy a legkisebb erőkifejtéssel járjon bejutni a munkahelyemre.Nem sportolni akarok és nem szeretnék leizzadni.Szabadidőmben sokat bicajozok.
2023. dec. 31. 14:14
 12/15 MGéza ***** válasza:
Akkor tényleg robogó lehet nálad a befutó. Akkor viszont a közlekedés - autók, motorok rovatba való a kérdés hogy tudd, ennyiért milyet érdemes.
2023. dec. 31. 14:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Robogót kell venni, munkahelyre jobb bejárni, de elektromosat ha lehet.

Ne pöfögj vele.

2023. dec. 31. 17:50
 14/15 A kérdező kommentje:
4 ütemű robogó lesz a nyerő.A jobbak 1.5 liter üze.anyaggal eljárnak és 300-400 körül már jók vannak.
2023. dec. 31. 20:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Ezek nagyon büdösek, nem ez lehet a nyerő a jövőben.

Én látom a robogóknál megjelentek e-robogók.

A kínaiak ebben is verhetetlenek árban is.

2024. jan. 1. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!