Hogy kössem le a biciklit társasházi kerékpártárolóban, hogy biztonságos legyen?
Igazából ötleteket várok, mert ez egy olyan közös kerékpártároló, amihez minden lakónak van kulcsa, és azon belül "nincs mihez odakötni". A bicikli több 100 ezer Ft értékű, sajnos súlya miatt emeletre nem opció felvinni. Gondolkodtam rajta, hogy rakatni a falba körbe valamit, amihez hozzá lehet kötni, de úgyis azonnal mindenki odakötné. Gondoltam arra is, hogy csak összekötni a vázat a kerékkel, de úgyis ki lehet tolni. Esetleg arra, hogy bevinni mellé egy rosszabb biciklit és ahhoz hozzákötni.
Továbbá gondolkozom GPS beszerzésén. Egyéb ötlet esetleg?
10-es:
lift nincs
távirányítós udvarbeálló van, de oda meg bejár sztem mindenki. :D ill. van még egy saját pince, de a pincéket tudjuk milyenek.
Az akkukiszedegetés alap, ez nem esetleghesség kérdése. Ráadásul ígyis-úgyis kell töltögetni.
A lépcsőmászást is érdemes kipróbálni ha csak 1 emeletet kellene vinni, de minden nap... idióta egy lakóközösség lehet ott is. Gondolom egy csomó szar ott rohad bent és soha nem is használják, de baromi fontos, hogy foglalja a helyet attól aki ténylegesen használja a bringát.
14:
30 kg és a negyedikre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!