Mennyit adjak ezért a bicikliért?
2010. okt. 21. 18:05
3/15 A kérdező kommentje:
Kép alapján valóban nem tűnik nagy számnak, de ha rajta ülök érezni az összhangot, nagyon jó bicikli. továbbra is várom az értelmes válaszokat.
2010. okt. 21. 18:57
4/15 anonim válasza:
2 fillér maximum én ilyet nem vennék + ilyet nem is láttam még pontosabban ilyet szart még nem láttam xDD
5/15 anonim válasza:
veszel 2 silécet 1 kis átalakitás és házilag tudsz snowbike-ot csinálniXD várd a havat és góóó:D
6/15 anonim válasza:
hogy mennyit adj érte... hm... 5 ezernél nem adnék többet!
7/15 A kérdező kommentje:
Hülyeségr nem vagyok kíváncsi. Már megvettem 45 ezer Ft-ért.
2010. okt. 22. 18:48
8/15 anonim válasza:
az enyém nem hülyeség keress rá a gugliba!! snowbike!!!!!
am 45 k*urva sok volt érte de akk mi a f*asznak kérdezel ha már elöte 20 évvel megvetted? low-.-
én 50 ér vettem használt umf hardy4 et és még az is sok volt érte... ez meg 200X fosabb!
9/15 A kérdező kommentje:
Amikor megkérdeztem meg nem vettem meg. Lesz@rom!
2010. okt. 23. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!