Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen kerékpárt ajánlotok...

Milyen kerékpárt ajánlotok rendszeres használatra?

Figyelt kérdés
A keret maximum 160k-ig. Futárkodáshoz keresnék, de nem szeretnék használt biciklit. Köszönöm, ha tudsz segíteni, mert bár sok biciklit találok ebben a kategóriában (trekking) ilyen áron, de bizonytalan vagyok több márkában is.
2023. dec. 11. 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem a márka a lényeg, hanem a felszereltség. Futárkodáshoz minél egyszerűbb bicikli ajánlott, nem kell rá pl. 24 sebesség (hacsak nem hegyekbe szállítasz), mert csak több hibalehetőség és plusz súly. Ne legyen túl jól kinéző, mert ellopják (ezért lenne mégis jobb választás egy használt), de az előny, ha nem nagy súlyú és könnyen tekerhető (szóval montit inkább ne). Sárvédő nagyon ajánlott, csomagtartó is jó ha van. Fontos a világítás és láthatóság.

Én személy szerint nem biztos hogy beáldoznék egy új bringát futárkodáshoz, ha arra adnám a fejem, inkább az öreg biciklimet használnám, mert azért nem nagy kár, ha tönkremegy vagy meglovasítják.

2023. dec. 11. 19:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Újonnan 160-ért sok lehetőséged nincs. Decathlonos Riverside trekkingek vannak ennyiért.
2023. dec. 11. 20:07
 3/5 Alex Fly ***** válasza:
46%
Ha ennyi a kereted és ennyiért új kerékpárt szeretnél, akkor felejtsd el a futárkodást... Vagy 1-2 hónapon belül ráköltesz mégegyszer ennyit...
2023. dec. 11. 21:03
 4/5 A kérdező kommentje:
A Riversideot én is nézegettem.
2023. dec. 11. 21:38
 5/5 anonim ***** válasza:
66%
Olyat amit nem akarnak ellopni. Tehát márkátlant.
2023. dec. 12. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!