Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Egy átlagos magasságú kerékpár...

Egy átlagos magasságú kerékpárosnak tényleg alacsony a korlát a hidakon és ezért félnek?

Figyelt kérdés
2023. dec. 6. 13:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
41%

Elnézést, általános elmélkedés volt részemről, nem téged akartalak betámadni.

Egyszerűen csak nem tudom felfogni hogy ha nem képes egy hidat megmászni, meg fél a magasságtól, akkor mi a francért megy olyan helyre ahol fél, ahol nem érzi jól magát? Plána kerékpárral miért megy oda?

2023. dec. 7. 09:44
 12/23 A kérdező kommentje:

De azt felfogtad, hogy fogalmad sincs, én purcanok-e ki a magasság megmászásától (amúgy a kipurcanásra nem megoldás, hogy jó, akkor innentől a kanapén ül az ember), és azt, hogy NEM ÉN félek a hídról leeséstől, hanem pont azt nem értem, mások miért félnek (magasságkülönbség miatt esetleg)?

Hogyan lett abból, hogy mások miért félnek, az, hogy a kérdező fél? Ezt abszolút nem értem.

2023. dec. 7. 10:28
 13/23 anonim ***** válasza:
41%

Kik félnek?

Úgy adod ezt itt elő, mintha napi szintű köztéma lenne. Egyszer sem hallottam ilyenről, még cikket se láttam róla. Miből gondolod mégis, hogy ez ennyire általános probléma?

2023. dec. 7. 11:03
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán szabad ott kerékpározni? Gyaloghídon tilos szokott lenni, kint a tiltótábla is. Nálunk is ilyen hulladékot építettek, persze mindenki bringázik, és gyalog kb senki se jár arra olyan hosszú, magas. Önkormi meg is kérte fű alatt, hogy ne baxtassák már a népet. A vasút volt olyan idióta, hogy direkt nem kerékpárhidat csináltatott, állítólag fél méterrel magasabb kerítés kellett volna csak.
2023. dec. 7. 13:55
 15/23 anonim ***** válasza:
81%
Az Északi Összekötőn lehet. Tábla is van, kerékpár és gyalogos sáv. Bár én úgy tudtam, az egyik oldal a gyalogos, a másik a kerékpáros (talán a felújítás eőtt így volt), de most a felhajtón ott van egy oldalon mindkét jelzés.
2023. dec. 7. 14:15
 16/23 A kérdező kommentje:

Lehet és szerintem a budapesti legjobb kerékpáros infra hídon, elég normális felhajtókkal és a szélesség is megfelelő. Vagyis az egyetlen jónak nevezhető kerékpáros infra szerintem. Ráadásul mindkét oldalon jól csatlakozik a többi infrastruktúrához.

Amúgy főleg a Petőfi hídról hallottam, hogy a leeséstől félnek, de ott olyan sok helyen, hogy konkrétan vagy 3 különböző fórumon olvastam már és főleg az ottani kommentekben írják páran, hogy félnek a többin is.

2023. dec. 7. 14:30
 17/23 anonim ***** válasza:
58%

"Egyáltalán szabad ott kerékpározni?"

Nem mindegy? Úgysem tartja be sem a kerékpáros, sem a gyalogos, sem a motoros futár, sem a rolleres, ...

2023. dec. 7. 14:31
 18/23 anonim ***** válasza:
46%
Nem kötelező arra menni.
2023. dec. 7. 15:49
 19/23 anonim válasza:
100%
192 cm magas vagyok nem félek. Talán ez már több mint az átlagos magasság, és mégsem félek. Előbb tartok attól hogy egy gyerek átbújik a korlát alatt valami magas helynél.
2023. dec. 8. 15:38
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nagy szélben a korlát mellet kényelmetlenül érzemmagam. De azért nem félek az elég irracionális volna.
2023. dec. 8. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!