Egy átlagos magasságú kerékpárosnak tényleg alacsony a korlát a hidakon és ezért félnek?
2
Például azon állítólag kifejezetten félnek. Nekem nagyon magas a korlátja és szerintem képtelenség leesni arról a hídról, de sokan félnek ott is.
Én nézem a Dunát mindenhol. 😅
Nade értem amúgy.
Jó, nem tudom, ezen félnek-e, de állítólag ezen is.
Én sehol.
De ahol én menni szoktam, ott ma figyeltem meg, hogy egy férfinak épphogy a dereka fölé ért a korlát, ami nekem pedig kb. egy erőd, állva még jó, hogy kilátok rajta, rátámaszkodni már kényelmetlen.
Ezért gondolkoztam el, hogy aki nem érzi magát komfortosan hidakon (bicajosokra gondolva, mert bicajon magasabb (és gyorsabb) az ember, az lehet-e a magasság miatt.
A múltkor az volt a baj hogy magas a híd és nem tud feltekerni, most meg a kerítés alacsony...
Van baj nem kevés.
Legközelebb mi lesz a baj? Epilepsziás rohamot kaptok amikor villog a zöld a rendőrlámpán?
Ritkán használom az oldalt mostanában, de úgy néz ki, a kérdezők ekézési faktora a régi.... Valószínűleg pontosan ezért néptelenedett el az oldal. Énkét figyelmeztetés után kivágtam volna az ilyeneket.. De már évekkel ezelőtt.
Amúgy nem nekem alacsony a korlát. Ebben a kérdésben pont azt nem értem, mások miért félnek.
Tehát az értő olvasást is meg kellene tanulni. De az nem megy, csak az megy évek óta a kérdések 90%-ánál MINDEN KATEGÓRIÁBAN, hogy hogy képzeled, hogy kérdezni mersz, hogy képzeled, hogy ezt kérdezed, hogy képzeled, hogy téged ez érdekel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!