Postás biciklire melyik a jobb kerék acél vagy alu?
Na pont azt akartam írni hogy én nem is tudom mikor láttam utoljára boltban acélt.
Sajnos a duplafalu alu sem bírja. Nekem évi 1-2x kell centrirozni.
Ha lehet, akkor valami erősebbet vagyél, vastag gumival - ami még elfogor a vázban.
Azt hittem, tudok valami okosat ideböfögni. De már mindent elmondtak a többiek.
Ha jól emlékszem Remerx felnijeim voltak a cargo biciklimen 1,75 körüli méretű Schwalbe gumikkal. Alkalmanként a két gyerekkel simán 200 kiló felett volt a gördülő súly. Csak nagyritkán kellett belenyúlni a centírozásba.
Neked ballonos, alacsony nyomású cruisergumi kell. A legballonosabb amit bele tudsz rakni. Felniből alut, mert úgyse kapsz mást és duplafalú szegecseltet.
A gödröket kerülgesd, padkára ésszel kell felmenni, nem durr bele. Ha lenne első teleszkópod az neked sokat segítene ebben, mert nagyon meg tudják pakolni az elejét a bedobálóspapír-kihordók is. Súly tekintetében már nem oszt-nem szoroz úgysem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!