Munkába járáshoz használnám Budapesten, javarészt bicikliúton, semmi extra igényem nincs. Illetve, ne legyen olyan, hogy csábító legyen ellopni. 26-os, női bicikli kéne nekem.
Használtat szeretnék az ára miatt. Mit tudtok ajánlani?
Jófogás, facebook marketplace, használt bicikli boltok
2023. nov. 8. 17:12
2/7 anonim válasza:
Recikli Műhely
2023. nov. 8. 22:29
3/7 MGéza válasza:
Jófogás, FB marketplace, beállítod hogy Budapest, 0 km-es körzet.
2023. nov. 9. 13:33
4/7 anonim válasza:
Szerintem boltban azért jobb, mert akkor eleve leszervizelve kapod, nem valószínű hogy rejtett hibák jönnének elő és sok helyen adnak rá garit is. Én ajánlttam a Reciklit, ott egy év gari van. Nem annyira olcsó mint egy magánszemélytől venni, de ha magánszemélytől veszel, akkor az elég nagy valószínűséggel ráköltős lesz.
2023. nov. 9. 13:42
5/7 anonim válasza:
Facebook marketplace. Sokan lecserilek akiknek mindig az atualisan legprofibb kell. Es a regijuk meg hibatlan de nekik wlavult
2023. nov. 9. 14:29
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! El fogok menni a Reciklibe.
Egyik szervízboltban mondták ma, hogyha jófogásról vagy marketplace-ről akarok venni, akkor szervezzem oda a vásárlást, és akkor egyből megnézik ők, mennyit kellene még rákölteni. Ezt egy másik boltban is mondták amúgy. (Elég könnyű összehaverkodni bicikliboltosokkal, ez a tapasztalatom most. Voltam 4 helyen is.) Szerintetek ez reális lehet?
Van amúgy olyan bicikli jófogáson, ami nagyon tetszik, csak félek venni így magánszemélytől, mert tényleg nem értek a biciklikhez...
2023. nov. 9. 19:16
7/7 anonim válasza:
Hát általában elég lazák a bringaszervizesek, szerintem a legtöbb helyen simán segítenek ilyenekben. :) Azét jártam már olyan helyen ahova nem kívánkoztam vissza, de ez nagyon ritka. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!