Stravan lehet útvonalat rögzíteni úgy, hogy az út közepén vonatra szállok biciklistől, de nem szeretném ha ez a táv benne lenne az össztávban?
És persze nem szeretném leállítani az útvonal rögzítést....
Két, viszonylag rövid távot biciklizek külön településeken rendszeresen, köztük vonatozom. Viszont nem akarnám külön mentegetni a két távot, de azt sem akarom, hogy a vonatozás biciklizésnek tűnjön...
Na látod, a komokra nem is gondoltam, pedig sokaknál az is lényeges..
Mondjuk amerre vonatozom, út sincs sok, ott talán ez nem játszik, de akkor is.
Igazából én az egy napi tekeréseimet szeretném egyben látni, ha túrázom, és max kettőben ha pl melózni vagy más hosszabb napi elfoglaltságra megyek (egy oda egy hazaút). Tegnap pl kimentem a vonatra, ez 3 km, átvonatoztam a szomszéd faluba a nagyihoz, vittem neki diót :), ez 1,5 km oda-vissza, vonatozás, újra tekerés 4km-t alkatrész beszerzés miatt a munkámhoz, majd vonat, majd még 13 km a munkahelyig. Haza már csak 2 részlet volt. Ez 6 szakasznyi rövid tekerés, borzasztó külön látni, ezek akarom egyben, max kettőben menteni....
#8!
A szükséges információkat leírtad. A többi matek. :)
Meg pszichológia, mert jól láthatóan fáj az egodnak a valóség. Ez nind a lassú szakaszok törléséből és mind a reakciódból látszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!