A teleszkópos villa jobb oldali szárán mire való az a két rögzítési pont?
Na, fel is szereltem. Lehet enélkül is élni. És az előállítási költsége ennek a műanyagnak nyilván filléres. De én továbbra is azt mondom, hogy egy kiló kenyér árát megéri.
Sokkal jobban zavar, hogy ma, egy hónap és 160 km után kaptam befektet a Schwalbe gumimmal. Nem is értem, hogy. Állok a piros lámpánál egy kereszteződésben már vagy fél perce, erre hirtelen nagy pisszenés és egy pillanat alatt totál leereszt a gumi. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy kb 300 m-re voltam már otthonról hazafelé jövet. Megvizsgálva a gumit, nem a futófelületet szúrta át valami, hanem az oldalfal repedt fel. Méghozzá nem is hosszában, hanem keresztbe. Padkára nem mentem fel, kátyúba nem hajtottam, szóval nem teljesen értem hogy tud így spontán elrepedni egy egy hónapos nem is teljesen no-name gumi. Még csak nem is fújtam túl, mert 6 bar a max én meg 5 baron használtam. Mindegy... már rendeltem is új gumit, más márkát.
Visszatérve a műanyag csőre: felszereltem, de az aljából faragni kellett. Csípőfogóval a sarkából ki kellett vágnom 3-4 mm-t, mert a sárvédő gyári felfogatási pontja útban volt. Szóval vagy nem ez kellett volna az enyémhez, vagy nem tudom... De így most teljesen jól áll. A km-óra vezetékét vezettem el benne, átraktam a másik oldalról. Teljesen jó, kicsit kulturáltabban néz ki. Köszönöm a linket még egyszer.
Nincs mit. De ha jót akarsz akkor leszeded ezt a madzagot vékony szigszalaggal hosszában leragasztod és arra rakod a díszműburkolatot. A szigszalag ne látszódjon ki.
Ez nem ér többet 150Ft-nál, tényleg rátehetnék eleve mindegyikre, vagy mellékelhetnék, de mindent lesmucigolnak. Ezt a filléres bizbaszt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!