A teleszkópos villa jobb oldali szárán mire való az a két rögzítési pont?
Nem, nincs felirat. Ez egy sima Suntour trekking teló.
Sárvédő egyszer középen fent van rögzítve és két oldalt egy-egy pálcával a villához. Nekem megfelel így.
Dinamónak ma már a ledes tölthető akkus lámpák miatt nem nagyon látom értelmét. Így akkor nálam funkció nélkül marad ez a két rögzítő.
Nem neked kell értelmet látnod egy termék kialakításában.
Ezeket a legtöbb esetben egy gyártósoron gyártják és akkor is kialakítanak rajtuk minden rögzítési pontot. Így olcsóbb, gyorsabb, gazdaságosabb a gyártál.
Igen, arra én is gondoltam. Az nekem most a másik oldalon van, szépen spirálisan feltekerve a fékcsőre.
Valaki linkelne nekem ilyen dinamóvezeték tartó felfogatható csövet, ami oda passzol? Mert rákerestem, de sehogy nem találom.
Tessék.
De ahhoz, hogy át tudd dugni, el kell vágni a drótot és egyéb trükközgetés is kellhet. Meg lehet ezt nagyon igényeen, szépen is csinálni, csak akarat és esztétikai érzék kérdése.
Persze. De ahhoz képest, hogy most vettem egy zártartót, ami szintén semmi extra, egy pár grammos műanyag darab meg egy csavar. Ennek az előállítási költsége max 20 Ft, de akkor lehet hogy felülbecsültem. Na ez volt több, mint 5000Ft(!). De muszáj megvenni, mert mással nem tudom helyettesíteni. Nem szigszalagozhatom minden alkalommal a zárat a vázhoz és ezt vaskosan ki is használják.
Na ehhez képest 1000 Ft szerintem nem sok. Főleg a mai árakhoz képest. A boltban már alig kapni valamit ennyi pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!