Melyik úton érdemes föltekerni a Normafára (aszfalt only)?
Figyelt kérdés
Nemrég költöztem le Pestre, Kelenföld környékén lakom egy panelban, most kezdtem el fölfedezni a környék útjait.
A Normafára eddig a Kelenföldről leglogikusabbnak tűnő, Sasasi-Hóvirág-Rácz Aladár-Melinda-Karthauzi-Fülemüle utcákon mentem fel. Viszont ezt elég durvának éreztem, első alkalommal meg is kellett állnom 2x2 percet szusszanni.
Lefelé az Istenhegyi úton mentem mentem mindkétszer, de az meg elég forgalmas, fölfelé cammogva nem érezném magam biztonságban, ahogy sokszoros tempóval húznak el mellettem a kocsik és buszok.
Látom a térképen, hogy egészen sokféle útvonalon föl lehet jutni, melyik szerintetek a legoptimálisabb, ahol nem vészes a forgalom sem?
2023. szept. 5. 10:17
1/2 anonim válasza:
Hm. A Béla király úton esetleg, oda a Kútvölgyin mennék fel. A Zugligeti út bár nem forgalmas, de kanyargós és szűkös. Szerintem ez az útvonal kevésbé forgalmas és nem olyan meredek. A Béla király Zugligeti kereszteződésénél mehetsz tovább a Csillagvölgyin is. Adorján utcát, pláne a Magas útat a Csillebérci üdülőtelepen semmi esetre sem ajánlom. Mehetsz esetleg a Diós-árok Városkúti út felé is, de főként az utóbbi néhol brutál. 128-as, 155-ös busz útvonalát nézd meg.
2/2 anonim válasza:
Ne puskázz, fedezd csak fel melyik a legélhetőbb út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!