Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Egy Túra biciklit érdemes...

Egy Túra biciklit érdemes átszerelni balonosabb gumikra? Sokkat tompitana az földes úton?

Figyelt kérdés

Szóval van egy 28" kerék méretű, elég jó, nem a legolcsóbb fék+váltó rendszer első lengéscsillapítóval. "Agyas" dinamoval

Szeretném használni földes útra is és nem tudóm érdemes e belevágni abba hogy átt szerelném a gumikat meg a sárvédőt+ le szerelném a csomagtartót.

Lockolhato lengés csillapito+ dinamos kerék nem érzékenyebb? Nem menne tönkre idő előtt?

(Képet is tudok mellékelni) ha kell több részlet.

Nem hegyről akarok le szánkázni vele 40 az erdőbe.

Menyivel lasítaná a vastagabb kerék a biciklit?

2023. aug. 12. 12:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
56%

"37-622 gumi van most"

És linkeltél egy ugyanakkora méretűt... 🤷‍♂️ Az sehogy sem ballonosabb. Tudjuk egyáltalán hogy mit jelent az hogy ballonosabb?

"40-622 az kompatibilis lehet vele?"

3 mm-el vastagabb. Oldalanként 1,5-1,5 mm-el lesz szélesebb. Az meg sem látszik.

Nézd meg a vázat mi az ami elfét benne. Nekem a 2.0-s is elfért bőven, de ez váza válogatja. Nagy gumihoz nagy sárvédő kell, az meg nem fog elférni a vékonyka vázban.

2023. aug. 14. 12:39
 12/16 tothp ***** válasza:
61%
Előzőhöz: meg se látszik és meg sem érezni a külömbséget.
2023. aug. 14. 14:36
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
különbséget
2023. aug. 14. 20:52
 14/16 tothp ***** válasza:
61%

13

"gartulálok"! észrevettél egy melléütést.

Ez olyan érdemi hozzászólás volt.

2023. aug. 15. 12:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Kérdező cseréljünk!

Új biciklimen (két napja vettem át) 42-622-es Schwalbe gumi van. Nekem nem tetszik, hogy ilyen széles ballonos, mivel főleg városban aszfalton hajtanám. Gondolkozom a lecserélésén 37-esre.

2023. aug. 16. 08:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Érdemi különbség szerintem 50mm körül kezdődik. Az lehet hogy még befér.
2023. aug. 16. 10:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!