Mennyiből jön ki mostanság egy nem túl drága, de jó kerékpár?
-a főbb elvárások: 110-120 kg embernek
-terepre és városba is jó legyen
-egészségpénztárral fizetve
-mit kell még venni a kerékpáron kívül, hogy használható is legyen? azok árai?
Írnátok típusokat, típusszámokat és árakat, hogy mit ajánlanátok. Persze a többszázezres gépek már nem játszanak!
Helló
ha terepre meg városba is kell és nem túl drága akkor mounten bike tipus. ha tudod hogy soha az életbe nem mész vele túrázni vagy egyáltalán hosszabb távokat megtenni monnyuk napi 30 km ilyesmi, akkor jó neked a hipermarketes, hervises stb bringa 35-40 ezerért. Bár ha rám hallgatsz és szeretnéd a bringát évekig használni minőséget veszel amire költeni is érdemes ha tetszik egy jó bringás cucc!Én 82 ezerért vettem montit, igaz a duplája, de nem vagyok lekorlátozva megyek ahova tetszik, terep, giz-gaz, erdő nem pálya vele több napon át sem! Szal inkább bringásboltba keresgélj. Esetleg ott kifoghatsz akciókat is minőségi bájkra, főleg hogy jön a *ar idő. Vagy netről kinézed, bicóboltba meg kipróbálod (ha van nekik). Próba nélkül ne végy semmit. Amit én ajánlok a Trek 3700 -as monti . Imádom. itt van a neten: [link]
persze millió más típus is van, vedd amit a minőség és tárca enged hogy örömöd is legyen benne.
Bármilyen bringát veszel is, vegyél hozzá egy jó U-lakatot vagy márkás, edzett láncot. Ezek olyan 5-10000 pénznél kezdődnek, de elenyészően kevés esetről tudunk, amikor ilyennel lezárt bringát vittek volna el (néhány esetben előfordult, hogy a tárolót vágták el a lakat helyett vagy hibás zárú lakatot kinyitottak).
A colstok-alakú lakat is jó, kicsi a súlya, könnyű vele lakatolni és biztonság tekintetében felér az U-lakatokkal, de relatíve drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!