Meddig érdenes javitgatni a gumit?
Figyelt kérdés
Defektete kaptam már megint...
Persze megjavitottam de igazából meddig,hány lyukig érdemes javítani. Mennyi az a lyuk aminél érzelmes búcsút kellene venni tőle?
2023. júl. 31. 11:19
1/9 anonim válasza:
Mármint a belsőre gondolsz? Én csak befoltozom hogy haza tudjak menni és csere,de ezt is csak akkor ha nincs nálam pótbelső
2/9 A kérdező kommentje:
Aha. Én nem dobomki egyből.
De nem tudom meddig javitsam mi előtt cserélem.
2lyuk.
3lyuk.
14lyuk.
2023. júl. 31. 13:07
3/9 anonim válasza:
Enyémben 6 lyuk van,mindet én tömtem be. Utolsó defekt 1 éve volt,azóta semmi bár nekem dupla belső van.
4/9 anonim válasza:
Nekem 7 vagy 8 folt van az egyik belsőmön. De már megint van valami gondja, mert 4-5 naponta fújni kell. Nem tudom mikor fogom elengedni. :D
Ha sokszor kapsz defektet, akkor lehet gyanakodni a külső gumira is! Lehet abban van valami szál elszakadva és az szúrja ki a belsőt.
6/9 anonim válasza:
Én sem kidobom,általában láncvillavédő lesz belőlük
De előbb-utóbb leereszt,vagy elenged a folt
7/9 anonim válasza:
Attól függ mennyire öreg a gumi, ha több éves a gumi és van már rajta jó pár folt, akkor azt hagyni kell, mert elöregszik a gumi is és nem érdemes foltozni. Bár én eddig kivétel nélkül, mindig a hátsó keréken kaptam defektet és az első kerékben, még a gyári belső van, amit 2014-ben vettem a bicóval és semmi elöregedés nem volt, még tapasztalható a belső gumin, mert pont múltkor szedtem szét. Viszont a hátsón nekem is volt olyan, amin már 5 folt volt :D Én is ragasztgatni szoktam, mert ugye olcsóbb és soha nem volt baj a ragasztással, mindig máshol lyukadt ki, szóval ezek a foltok elég megbízható dolgok, ha beragasztod ott tuti nem lesz probléma a folt miatt, max. ha megint pont oda furódik be valami tüske vagy üvegszilánk.
8/9 anonim válasza:
Ha tisztességgel megragasztod, felnyalhatsz rá akármennyit. Aztán, mikor ezt elunod, használhatsz defektvédő folyadékot.
9/9 anonim válasza:
Amíg szép kerek a felfújt külső és nem üt, nem döcög, fótozgasd csak. Senki nem fogja látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!