Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lakótelepen lakók hol szokták...

Lakótelepen lakók hol szokták az autójukat ellenőrizni vagy javítgatni? Az otthoni parkolóban vagy esetleg elmennek valami nyugis helyre szerelgetni?

Figyelt kérdés
2020. júl. 14. 00:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyén függő, haverom simán szétborítja a kocsit a parkolójukba
2020. júl. 14. 04:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ja, parkoló volt, egy eldugottabb helyen, de már ott is vártam, mikor hívják rám az elmegyógyintézetet.

Motorcsere, komplett fékrendszer csere, kipuf. rendszer csere...

Érdemes kertes kecót nézni, ha magad meg tudod oldani ezeket.

2020. júl. 14. 06:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

- Attól függ mennyire bonyolultan összerakott autó

- Attól függ, mit kell rajta szerelni

- Attól függ, az ember mennyire szereti az ilyesmi dolgokat nyilvánosan csinálni

- Attól függ, az ember mennyire törődős típus

- Attól függ, milyen az időjárás

Stb.

2020. júl. 14. 07:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Köztéri parkolóban, elég szar ilyesmit csinálni.

Persze egy gyertya vagy akku csere bármikor, de már egy kerékcseréhez is kevés a hely egy lakótelepi parkolóban, annyi autó van.

Komolyabb szétborításnál meg ha még vissza kell menned a lakásba valamiért, akkor lába kélhet közben cuccoknak. Ha meg közbe jön valami, akkor csomagolhatod el a retkes olajos cuccot ankocsiba, vagy fel a lakásba.

Én szerencsére át tudok gurulni pár km-re apósékhoz az udvarba, ott szoktam takarítani mosni is a kocsit

2020. júl. 14. 08:22
 5/9 Wadmalac ***** válasza:
100%

Kis elektromos szereléseket megcsinálok a ház előtti parkolóban (központi zárat, elektromos ablakokat, fejegység, tolatókamera bekötést stb. ott csináltam), de ami húzósabb, kocsit emelni kell stb., ahhoz elviszem a nagyapai örökség ház kertjébe.

Itt olyan értelmes lakók vannak ,hogy az egyik rendőrt hívott rám ház előtti kocsimosásért, amikor egy pumpás kézi spricnivel és törlőpapírral a szélvédőt tisztítottam.

2020. júl. 14. 08:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Laktam egy ideig lakótelepen, de a telep mellett tudtam garázst bérelni. Így nem lett volna akkora gond a garázsban szerelgetni. Szerencsére komolyabban soha nem kellett az autóhoz nyúlnom. Beütemezett javításokat szervizben végeztettem.
2020. júl. 14. 08:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Izzócsere szintű dolgokat simán a parkolóban. Nagyobb dolgokat a szüleimnél. Ott van műhely, ipari minőségű szerszámok stb. Téligumikat is ott tartom
2020. júl. 14. 08:37
 8/9 anonim ***** válasza:

"Itt olyan értelmes lakók vannak ,hogy az egyik rendőrt hívott rám ház előtti kocsimosásért, amikor egy pumpás kézi spricnivel és törlőpapírral a szélvédőt tisztítottam."

Kijöttek a rendőrök? Mit szóltak?

2020. nov. 2. 06:59
 9/9 Wadmalac ***** válasza:
100%

Kijöttek. Valószínűleg simán odanézett egy közel járó járőr.

Elmondták, miért vannak ott. Megmutattam, mit csinálok.

Elpanaszolták, hogy hány ilyen hülyeség miatt kapnak állandóan hívásokat, mondták, hogy folytassam nyugodtan, jó munkát kívántak és mentek.

2020. nov. 2. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!