Biztonságos Flixbuson kerékpárt szállítani?
Nem tudom mennyire aktuális még a kérdés, de leírom a tapasztalatomat. Én tavaly nyáron rendszeresen vittem biciklit Flixbuszon. Vegyesek a tapasztalataim. Ha felrakják az arra fenntartott bicikliszállító szerkentyűre, túl sok baja nem lesz, max koszos lesz. Viszont én jártam úgy többször is, hogy nem szórakoztak ilyesmivel, és simán bevágták a csomagtérbe mindenféle biztosítás nélkül. Hogy szimplán lustaságból csinálták, vagy egyszerűen nem értettek hozzá, hogy hogyan kell rögzíteni a bicikliszállítón, fogalmam sincs, mindenesetre a csomagteres utaztatás megtette a magáét, teljesen elállítódott a váltó, utolsó alkalommal olyan szinten, hogy nem is tudtam egyedül helyrehozni, a féléves szervíz oldotta csak meg a problémát. Na most, nekem egy nagyon egyszerű járgányok van, régi is, ezért mertem kockáztatni, és tavasztól valószínűleg újra viszem Flixbusszal, de csúcskategóriás biciklit nem mernék rájuk bízni.
Ami a lopást illeti, az szerintem ki van zárva. Ha fel van csatolva a tárolóra, onnan csak a sofőrök tudják leszedni, nem beszélve arról, hogy némileg feltűnő lenne, ha valaki elkezdené buherálni a megállókban. Ha meg beb@sszák a csomagtérbe, onnan azért nem lehet csak úgy pikk-pakk kikapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!