Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen kerékpárt vegyek az...

Milyen kerékpárt vegyek az alábbiak figyelembevételével?

Figyelt kérdés

Elsősorban városban szeretnék vele közlekedni testedzési célokból, vagy vidéken, síkterepen túrázni.

Dombon lakom, fel kellene tudnom oda is tekerni vele anélkül, hogy nagyon megterhelne. (60+ éves vagyok).

2023. júl. 26. 11:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak aszfalton mennél, akkor jó lehet egy fisness bringa, az könnyen gurul. :)

De ha földút is akaddna, vagy nagyon rossz minőségű az aszfalt, akkor inkább egy trekking. Azokra raádaásul lehet tenni csomagtartót, sárvédő, ami nagyon hasznos ha napi szintű közlekedési eszköznek használod.

2023. júl. 26. 11:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Trekkinget mondanék én is és nőit, ha férfi vagy akkor is. Kényelmesebb használni.
2023. júl. 26. 12:32
 3/5 MGéza ***** válasza:
Cross-trekking, fitness, gravel, 32-36 széles gumikkal. Ezt a sorrendet leginkább az off-road - road felé tolódva tartanám, minél több az aszfaltos út, annál inkább gravel.
2023. júl. 26. 13:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, mi az árkategória amiben nezelődsz… én vettem apukámnak egy pedelec-et, 90Nm es rásegítéssel, ülve teler fel még a legmeredekebb bakonyi útakon is, de le sem száll róla egész nyáron, napi 50-70km-t beletesz úgy, hogy az elmúlt 20 évben csak banaszkodott mindig, hogy majd ha egyszer lesz rendes bringája…
2023. júl. 26. 14:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Pl.: egy ilyen cross bringát:

[link]

2023. júl. 26. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!