Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Biciklizés közbeni telefonálás...

Biciklizés közbeni telefonálást hogyan tanuljam meg, hogy biztosan ne essek el?

Figyelt kérdés
Jól tudok bicózni és láttam, sok embernél hogy telefonáltak közben. Mennyi esély van rá hogy tudok egyensúlyozni és nem esek el?

2023. júl. 20. 13:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%
Párezer forint egy bluetooth headset, ha ez a problémád, ruházz be erre. Én is ezt használom.
2023. júl. 20. 14:53
 12/17 anonim válasza:
100%
Az, hogy nem esel el, egy dolog, de bárkit elüthetsz - vagy téged.
2023. júl. 20. 15:00
 13/17 anonim válasza:
Essél csak el.
2023. júl. 20. 17:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem érdemes ezzel foglalkozni, mert mind önmagadat-, mind a környezetedet veszélyeztetnéd ezzel.
2023. júl. 20. 19:14
 15/17 MolotovPunk ***** válasza:
Bringázás közben ne telefonálgass! Inkább állj meg és úgy telefonálj! Én sosem veszem fel, ha kerékpározás közben hívnak.
2023. júl. 20. 21:09
 16/17 anonim ***** válasza:
90%
Ha egy kézzel fogod a kormányt, másikban a telefont, akkor csak nem esel el. Ettől függetlenül inkább ne csináld.
2023. júl. 20. 22:20
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon durván nyomom a kerékpározást.

De ha jön a hívás amit fel kell vennem különben meghalok (az asszony keres!!), akkor leszállok és tolom. Headsettel sem telefonálok, mert a szélzaj miatt úgysem hall a másik semmit.

Ha tudsz normálisan kerékpározni, akkor tudsz egy kézzel is menni. Ez a könnyebbik része.

A nehezebbik az hogy az agyad nagy része le van foglalva azzal, hogy a telefonra figyelsz, hogy jó helyen tartsd, bele beszélj és arra figyelsz amit mondanak benne. Emiatt nagyon-nagyon veszélyes, mert az agyad addig sem a környezetedre figyel. Hiába tekingetsz jobbra-balra, az agyadhoz nem jut el az infó amit a szemed küld neki. Ilyenkor vannak azok a belesetek amikor nézel rá a kamionra és mégis behajtasz elé. Megéri?

2023. júl. 21. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!