Cross-trekking kerékpárból van olyan ami agyváltós?
"De betenni nem nagy trükk, ha a villa távolság nem valami egzotikum, ejtőpapucsba is jó, csak kell külön láncfeszítő."
Ezen a bringán ez mennyire lehetséges?
"A leírt célokhoz még váltó sem kell. :)"
A linkelt kerékpáron (trek marlin 5) van lockolható első teleszkóp? Mert hiába nézem a leírásból számomra nem derül ki, a képen meg nem látszik.
Nem kell rugózó villa, tök fölösleges.
Amit írtál, ahhoz vegyél egy agyváltós landrider csepelt 3 sebességes nexus agyváltóval. Legalább tudják majd azonnal a csajok is, hogy nem kicsi a fütyid, nem kell kompenzálnod.
Ez valami vicc? Veszel 300 ezer forintért egy sportcélú kerékpárt és azzal kezdenéd, hogy kicseréled a váltót, hogy sportcélra ne lehessen használni.
Az agy mérete egyébként szokványos, szóval hajrá.
"Nem kell rugózó villa, tök fölösleges.
Amit írtál, ahhoz vegyél egy agyváltós landrider csepelt 3 sebességes nexus agyváltóval. Legalább tudják majd azonnal a csajok is, hogy nem kicsi a fütyid, nem kell kompenzálnod."
A "mire kell" nagy része szarkazmus volt.
Ha az nem ment volna át.
Igen a pötsöm az kicsi ezért van még egy bmw gs1200 motorkerékpár (nem az a tipikus pénisz növelő de egy nagy teljesítményű drága motor)
Autóra még kell költenem, mert az nem sokat hosszít a péniszen mivel csak egy afféle apuka autó (2016 fiat qubo). De van még egy kis 50-es 4t robogóm is (honda dio) meg egy 125-ös 2 ütemű 1999-es yamaha dt125r.
Most hogy felsoroltam minden tulajdonomban álló gépjárművet és talán leesik hogy nem pénisz növelésre kell a kerékpár akkor esetleg nem vitatod el tőlem ha simán csak nem tetszik a csepel hanem a trek inkább ezért azt szeretném megvenni, de utána ne vagyok rest további pénzt költeni arra hogy valamelyest a saját igényimnek és preferenciáimnak megfelelően változtassak rajta. És ebben kértem alapvetően segítséget.
"Milyen márkájú a fűnyíród? Ha nem legalább Suzuki, akkor többet nem állunk veled szóba."
Szerintem nincs is suzuki fűnyíró. Nekem MTD van briggs motoros. Neked milyen van?
Kérdező: itt körülnézhetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!