Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Vélemények, tapasztalatok...

Vélemények, tapasztalatok Garmin Edge 530 kerékpáros komputerről?

Figyelt kérdés
Főleg navigálásra használnám, nem szeretem folyton elővenni a telefonom bringázás közben meg nem túl jó a telefonom akkumlátora és hamar lemerül.
2023. jún. 25. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Bár nekem nem garminom van, alapvetően szeretik az emberek. Viszont javaslom, hogy nézz rá a Hammerhead Karoo 2-re! Eléggé le van akciózva. Hammerhead saját oldalán nézd! Én ilyet használok. Sajnos a szintemelkedés méréssel néhány embernek van gondja, köztük nekem is. Állítsuk szerint dolgoznak a megoldásán. Navigálni viszont baromi jó vele. Chrome bővítménnyel egy kattintással szippantja be az útvonalakat pl. Straváról. Wifin szinkronizál mindent pillanatok alatt.
2023. jún. 25. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha navigálásra kell, akkor használd a telefonod, még ha nem jó az akksija, akkor is. Vegyél egy telefontartót, vagy vázra rakható táskát telefontartóval (nekem is ilyen van a decathonból, tépőzáras), sokkal olcsóbb, a telefon navigál sötét képernyővel is, ezzel rengeteg energiát spórolsz, mert maga a navi funkció minimálisan fogyaszt csak.
2023. jún. 26. 08:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Wahoo Bolt-ot is megnézheted, nekem az 530 nem volt j a tükröződő kijelző miatt. A Wahoo matt kijelzője sokkal jobb napsütésben és a kezelése is egyszerűbb. Navigációban általában mindegyik ugyanazt tudja.

Én próbáltam a telefont is, de az használhatatlan. Mindig pont akkor van kikapcsolva a kijelző, mikor kellene. Ha meg folyamatosan megy, akkor hamar lemerül.

2023. jún. 26. 11:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is ugyanerre vettem és GYŰLÖLÖM! Mármint a navigációs képességei miatt. Mint bringás adatgyűjtó computer, nagyon klassz kis kütyü, rengeteg adatot képes megjeleníteni, pontosan rögzít, áttekinthető adatmezőket kreálhatsz és szabhatsz testre... de navigálásnál nálam elvérzett.

A térképe rohadt pontatlan, így gyakran letérek a trackről, na ekkor teljesen meghibban, elkezd csipogni, hogy "letérés", "fordulj vissza", de ezt olyankor is előadja néha, ha valójában nem tértem le az útvonalról.

Egyszóval rühellem. Mai eszemmel inkább vennék egy Brytont. Lehet, hogy ugyanilyen pontatlan lenne, de legalább fele ennyiért...

2023. szept. 27. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!