Mi a véleményetek ezekről a régi, felújitott versenykerékpárokról? (Facebike)
Van egy üzlet, ami pont ezekre a régi versenybicókra van ráálva.
Kinézetre nekem nagyon tetszenek, viszont nem vagyok benne bíztos, hogy megéri az árukat, valamint, hogy hosszabb időre használhatók.
Ti mit gondoltok erről?
Egyébként csak sima városi felhasználásra, esetleg kissebb túrákra használnám.
Túlárazott!
Nem adnék ennyi pénzt érte
Sima városi felhasználásra, kisebb túrákra ez a vázgeo nem való. Szépnek szép, de ennek a külleme is azt sugallja, hogy aszfalton kell hajtani keményen. Elég kényelmetlen az üléspozíció arra amire te akarod, városban is szépen el lehet tanyázni 23-25 széles gumikkal.
Amúgy meg osztom a nézetet, hogy túlárazottak, jófogáson hasonlóakat kapsz 100k alatt.
10 es
Köszi, ott már tényleg sokkal barátibb árak vannak. :)
12
Én ilyet használok városban, tökéletes. Mivel városon belül jellemzően nem megy az ember nagy távokat, ezért pont nem annyira számít a geo szerintem. Viszont egész gyors kis bringák, tök jó tempót lehet menni velük a forgalomban.
Nagyobb utakra van egy kényelmes trekkingem, de azért volt már hogy ezzel is beficcen egy száz+-os karika. :D nyilván egy pont után már nem annyira kényelmes, de abszolút vállalható. És nekem nem úgy tűnik hogy a kérdező százasokat akarna menni vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!