Mi a véleményetek ezekről a régi, felújitott versenykerékpárokról? (Facebike)
Van egy üzlet, ami pont ezekre a régi versenybicókra van ráálva.
Kinézetre nekem nagyon tetszenek, viszont nem vagyok benne bíztos, hogy megéri az árukat, valamint, hogy hosszabb időre használhatók.
Ti mit gondoltok erről?
Egyébként csak sima városi felhasználásra, esetleg kissebb túrákra használnám.
3-as vagyok megint.
A lényeg: városi közlekedésre és kisebb túrákra kiválóak ezek a bicók. Ezek a szép acélvázak gyakorlatilag örök darabok, de a felszereltségük is még a tervezett elavulás előtti időben készült, szóval elég jól bírják. Természetesen gondoskodni kell róluk, de ez minden bicóra igaz :)
3
Viszont szerintem ebben az árkategóriában, jobban megéri használtat vásárolni, mint újat.
Én jelenleg abban a dilemában vagyok, hogy vegyek 200 ért egy újat vagy egy felujitottat ebben üzletben, szerintem egy felújitottal ,,többet" kapok a penzemért, mintha vennék egy tömeggyártott cuccot. Feltéve, ha korrekt az eladó. Úgyhogy e felé hajlok. Nyilván jobb lenne ha olccsób lenne, de nem igazán látok konkurenciát, akik szintén régi bicók felújitásával foglalkoznak.
Igen, ebben az árban jobban jársz egy használt bicóval, egyértelmű. De ennél sokkal olcsóbban is ki tudod hozni, a Facebike drága.
Jófogi és a market place roskadásig van ilyen vintage outikkal, sokkal olcsóbban.
Itt is érdemes körülnézni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!