Ha túlfújtam a kerékpár gumit, akkor attól le tud ereszteni?
Figyelt kérdés
Nem tudom hány barra kell, lehet csak 4-5re, én 7re fújtam. Arra lettem figyelmes hogy beakad a sárvédőbe, amikor toltam, ezért megigazitottam a sárvédőt és úgy jó lett. Aztán mikor bringaztam vele egy 0,5 órát ok, de amikor letettem 2 óra múlva full lapos. Most belsőt kell cserélni, vagy mi van? A sárvédő nem hiszem h kivágta vagy lehet csak véletlen egybeesés és belementem valamibe amitől defektes lett? Nem volt hosszú az utam 2,5 km. Köszönöm a válaszokat!2023. jún. 18. 06:55
11/17 A kérdező kommentje:
ja, azt írja, hogy max. 4,5 Bar a hátsómra, de az elsőre 6-ot ír. Lehet attól eresztett el a foltozásnál akkor, gondolom.
2023. jún. 18. 09:08
12/17 A kérdező kommentje:
Reggel siettem, azért nem néztem, nem rég vettem ezt a bringát, azt hittem elbír többet is.
2023. jún. 18. 09:08
13/17 anonim válasza:
Igen, az simán előfordulhat, hogy a ragasztás nem bírta a túl nagy nyomást. De felesleges 6 bar-ra fújni, ha csak simán tekersz és nem versenyzel. Nekem 32mm-es gumi van országútin és max 5-re fújom, mert sokkal kényelmesebb, jobban csillapítja az úthibákat.
14/17 anonim válasza:
A túl nagy nyomással a felnit is hazavághattad volna. Minél szélesebb egy gumi, annál kisebb nyomást kell és szabad bele pumpálni. A belső méretét a külsőhöz kell megválasztani, és a szélesség is számít. Ha túl vékony vagy vastag belsőt raksz bele, attól is tönkremehet.
15/17 anonim válasza:
Jelentkezz valamelyik pártba! Ennyi ésszel politikusnak még jó leszel!
16/17 MGéza válasza:
Ragasztott belső max 4-5bar körül bír. Cseréld ki inkább. Külsőt hagyd, nem az adta meg magát, hanem a ragasztás engedte el a túlfújás miatt a belső anyagát.
17/17 A kérdező kommentje:
15-ös, te pedig maradj itthon, ennyi rosazindulattal pont ez a politikai rendszer való neked. :)
Többieknek köszi, felpontoztalak titeket. Elég kezdő vagyok bringázás terén, régen nyomtam országútival, de akkor sem én szervizeltem, aztán most újrakezdtem.
2023. jún. 19. 04:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!