Egy elektromos biciklin mennyi akkumulátor van?
Ha új akkumulátort akarok venni egy elektromos biciklire akkor az azt jelenti, hogy többet kell megvennem egyszerre?
Azt mondják, hogy drága dolog, rá kerestem, 10-15 ezer egy darab akksi... valahol olvastam, hogy több akkumlátor kell egy biciklire? Vagy hogy van ez?
Van amelyiken több is van.
Tudnod kell a konkrét típust és úgy venned, ennyi tudással ne állj neki barkácsolni, mert kis semmitmondó cellácskák egymáshoz forrasztgatása közben könnyű Darwin díjassá vállni.
Hát biciklije válogatja. Neked pontosan milyen van?
Vannak olyan járgányok amikbe 12V-os savas akkumulátorokból kell 3 db. Azokból tényleg 10-15ezer egy db.
Amire a 2-es gondol azt inkább egyben kell megvenni egy a kerékpárhoz való akkupakkot kell venni. Ez viszont rohadtul nem 10-15ezer!
Nekem semmilyen és nem is lesz.
Venni akartam egy használtat, de a hapsi menet közben eladta másnak :D
Olyan ez mint egy vállalati autó...
Akkor van értelme megvenni, ha már előre tudod, hogy x éven bellül csere és havonta lazán félre tudod rakni azt a pénzt, ami ha eljön az idő, ott van és csere...
Mióta így gondolkodom a közlekedési eszközeimről, azóta nincs olyan, hogy drága. És emiatt váltottam speed pedelekre a szaros astrámról már 4 éve, amit örökké csak szervizbe hordtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!