Mutatnátok ballos hátsó agyakat bmx-be?
Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 19:55
1/10 anonim 

válasza:

márka? szabadon futós legyen v ne? mire akarod használni?
2/10 A kérdező kommentje:
márka mindegy(azé ne szar legyen) és ne legyen freecoster es
2010. okt. 12. 08:05
3/10 A kérdező kommentje:
ja és legyen 9 fogasos
2010. okt. 12. 08:05
4/10 anonim 

válasza:

igazából ez balos jobbos nekem is ilyen van csak nem ebben a márkában! meglepődtem hogy 2 fele van de szerintem mostanában már mind1ik agy ilyen!
5/10 anonim 

válasza:

9 es racsnit meg izé... simán lehet találni.
6/10 A kérdező kommentje:
és mondtad h ijen agyra lehet mind a kettő oldalra fogast tenni és a 9-es fogast hogyan rakjam rá???
2010. okt. 13. 11:31
7/10 anonim 

válasza:

a racsnit csak simán rá kell tekerni/csavarni a menetre. leszedni már nem tudom ahoz racsni leszedő kell de olyannal még nem találkoztam. Létezik olyan csak nekem nem kell:)
8/10 A kérdező kommentje:
és csak 48 küllős ben van ije? meg ha ráteszem a 9 fogasosat ball oldalra kk jo lenne de akk racsni kell és nm driver?
2010. okt. 13. 21:57
9/10 anonim 

válasza:

nemtom mi az a driver XD racsnit tegyél rá! szerintem ha bemész bármilyen bicikliboltba és kérsz hátsó bmx agyat akkor 2 meneteset fogsz kapni! arra már akár hogyan tekergetheted a racsnit! ebike-on csak ez a 48 as van nem tudom hogy tudnak-e belöle szerezni másikat. szerintem jobb lenne ha személyesen megnéznéd megfognád mert az a biztos!
10/10 anonim 

válasza:

bemész a boltba megmondod h 32 es vagy nem tom hány lyukas bmx hátsó agyat szeretnél! és akkor mutat párat... te kiválasztod a legdrágábbat:P és meg is van:) nagyon nem tudnak átb*szni vele mert ha jól körülnéztél a neten akkor tudod hogy kb mennyibe kerül az adott márka és ha annyira ismered az eladót akkor alkudozhatsz hogy te olcsóbban láttad...:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!