Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » SiS GO Isotonic Gel-el valakin...

SiS GO Isotonic Gel-el valakinek vannak tapasztalatai?

Figyelt kérdés

Akciós volt, rendeltem belőle. Még így is több mint 500 Ft, és csak egy enyhén cukros víz, nekem hatalmas csalódás.

A Decathlon saját márkás gélje 430 Ft, vannak benne vitaminok, cink, BCAA, koffein, meg még egy pár dolog, sokkal jobb,

2023. máj. 16. 19:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
1liter vízbe belefacsarsz egy citromot meg egy narancsot, ennél jobb izotóniást boltban nem kapsz legyen akármilyen csoda neve.
2023. máj. 18. 13:47
 2/16 anonim ***** válasza:
1? Mitol lesz a citromos vized izotonias?
2023. máj. 18. 19:53
 3/16 anonim ***** válasza:
Mitől nem? Amúgy a kiskanál sót valóban kifelejtettem.
2023. máj. 18. 21:46
 4/16 anonim ***** válasza:

Az izotonias italok lenyege a szenhidrat es asvanyi anyagok megfelelo potlasa. Amit irtal 0 szenhidrat es elhanyagolhato asvanyi anyag van.

Hulyeseget ne terjesszunk mar :)

2023. máj. 19. 11:18
 5/16 anonim ***** válasza:

Ahha, tehát a narancsban 0 a szénhidrát, a sóban pedig nincs ásvanyi anyag :O…

És én terjesztem a hülyeséget…

Vedd csak a boltban a színezékekkel, ízfokozókkal telerakott édesített sós vízedet aranyáron, ha neked az megfelel hogy debilnel vagy nézve…

2023. máj. 19. 12:34
 6/16 anonim ***** válasza:

Nezz mar meg kerlek egy kerekparosoknak fejlesztett iso ital matrixat es vesd ossze a csipet so meg egy narancs komboddal.

Kezdve mondjuk onnan hogy mennyi es milyen tipusu szenhidratok vannak bennuk…

Arra hogy kimesz 20-30km-t tekerni nyugis tempoval tok jo lehet a tied is akar, de egy tempos hegymenetre vagy idofutamnal mar nem mindegy, mert elehezek az ember konnyen, es akkor lefott a kave.

2023. máj. 19. 17:19
 7/16 anonim ***** válasza:

Bakonyban élek, és nem megyünk 80-100km alatt edzeni.

Ha eléhetik az ember, azon izotóniás ital nem segít.

Milyen szénhidrátok vannak benne?

Dextroz

Milyen szénhidrátok vannak egy narancsban? Dextroz meg fruktóz…

Milyen elektrolitokra van szükséged?

Nacl

2023. máj. 19. 20:23
 8/16 anonim ***** válasza:

Mostanában minden szarba maltodextrint tesznek dextróz helyett is, ami elméletileg ugyan úgy felszívódik, de egy rohadtul finomított élelmiszer, nem természetes cukor, én nem hiszek a mesékben, maradok a jól bevált szőlőcukornál. Mellesleg az a fő energiaforrásunk.

A bcaa egy parasztvakítás, a koffeinnek meg semmi keresnivalója egy sportitalban…

Ha neked nem elég az a 15gramm szénhidrát ami egy narancsban van, akkor belefacsarsz kettőt vagy hármat…

Az elektrolitok pedig a méregdrága izotóniás italokban is csak sóból vannak… akkora átverés az egész mint a fene…

A citromban meg van A B C vitaminok, folsav, kálium,

2023. máj. 19. 20:54
 9/16 anonim ***** válasza:

Ja és mellesleg az emlősök heterotróf élőlények, vagyis, szerves anyagokat vagyunk képesek felhasználni, ezalól kevés kivétel a víz és a só, mert ezeket tulajdonképpen nem használjuk fel, pisztán 70százalékban sós vízből állunk…

Hiába tesznek cinket vagy akármit egy sportitalba, töredéke sem szívódik fel, mert a szervezetünk nem növényből van, nem tudunk szervettlen amyagokat felvenni. Ellenben a gyümölcsökben lévő vegyületekkel.

2023. máj. 19. 20:58
 10/16 anonim ***** válasza:

Legjobb izotóniás italok:

1. Mint már említettem kis só, facsart vagy préselt gyümilé +víz…

Fontos, hogy olyan gyümi legyen, aminek magas a glükóz az az szőlőcukor tartalma.

2. Húsleves alaplé (nyílván nem életszerű, hogy ezt vidd magaddal versenyre)

3. Alkohol mentes sör.

Minden más, pláne a koffeinnel telecseszett szarok pusztán parasztvakítás… arról nem is beszélve, mit teszel vele magaddal.

2023. máj. 19. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!