Ezek közül mit érdemes választani?
Sziasztok!
Szeretnék venni egy új mtb biciklit mert a mostani noname áruházi kerékpárom már elég rossz állapotban van. Mivel a szépkártyámon már van egy kis összegyűjtött összeg ezért abból szeretnék vásárolni. A maximum keret 180ezer. Tudom hogy ezért az összegért nem nagyon lehet normálisat kapni de én nem is downhillezni akarok vele meg semmi extrém dolog csak azért bírja a terepet is. Nem értek nagyon a biciklikhez ezért megköszönném ha valami hozzáértő tudna segíteni.
A következőket néztem ki:
1. [link]
(Elsőnek ezt néztem csak nem tudom hogy megérné-e mert gyanúsan nagy akció van rajta)
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
Inkább vegyél egy jobb állapotú használtat.
Ezeket a Romet-eket kerülni kell.
köszönöm mindenkinek a válaszát. Néztem én is a decathlonos bicikliket csak mint írtam én mindenképpen szép kártyáról szeretnék venni valamit főleg hogy most hónap végéig ha nem költöm el az x-ig beérkezett összeget akkor -20% levonnak. Most még a levonás is jön meg még gyűjteni is kéne aztán el is megy a jó kis nyári szezon.
Néztem egy másik biciklit ami neuzer courier( [link] 'fitness' de találtam youtubeon két magyar srácot akik egy gravel kerékpárt csináltak belőle és részletesen le is írták hogy miket szereltek fel rá( [link] Szerintetek ez mennyire életképes? Van egy volt munkatársam aki össze is rakná nekem ezért az a része nem gond. A cserélendő alkatrészek:
-Stucni: [link] ezt nem lehet már kapni nem tudom, hogy mivel lehetne helyettesíteni
-Kormány: [link]
-Bandázs: [link]
-Felni: [link]
-Váltó: [link]
-Középrész: [link]
-Hajtómű: [link]
-Tányér: [link]
-Sor: [link]
-Lánc: [link]
-Első agy: [link]
-Hátsó agy: [link]
-Fékek: [link]
Nekem az a lényeg, hogy a kerékpár alkalmas legyen enyhe terepre és aszfaltra is ezért cross trekking vagy gravel(ezek elég drágák) lenne jó. Ha ismertek valami jó alapot amit kicsit át kéne építeni az is jó. Vagy valami cross trekking.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!