A Balatonfondo botrányban érintettek voltatok?
Múlt heti Veszprém megyei bringaverseny. A versenyről és lezárásokról minimálisan értesítették a közösségeket, a verseny határidejeit, befejezését órákkal lépték túl, a jogosan felháborodott reakciókra kommenttörölgetéssel és pejoratív módon reagáltak, majd utána ezeket is törölték mikor elkezdte felkapni a sajtó is, a telefonfelkeresésekre hasonlóan reagáltak, nyilván azok rögzítve nem lettek így bármint mondhatnak utólag.
Náluk ezerszer nagyobb versenyek zajlottak már a megyében, mint az Ultrabalaton vagy a Giro Italia és töredék probléma volt velük, nekik ez hogy nem jött össze? Egyetértek a Nagyvázsonyi polgármesterrel és a többi település polgármestereivel, hogy ezeket a versenyeket a jövőben korlátozni kell.
Én megemlíteném még a hivatalos szervek hozzáállását is, ugyanis az ő feladatuk lenne megvizsgálni az útvonalat és közölni, hogy ez így nem jó, mert a közlekedést túlzottan korlátozza, szigetesíti, körbezárja és más útvonalat kellett volna megbeszélniük, ehhez képest gondolkodás nélkül simán lezártak mindent, több embernek okozva bosszúságot, mint amennyi embert érdekelt maga a verseny.
Előző évben is volt hasonló egy kisebb bringás versennyel, csak az nem lett ennyire felkapott, tehát nem újkeletű dolog ez és nem unalmukban háborodnak fel az emberek sem. Akkor én is érintett voltam benne, nem tudtam a verseny létezéséről, reggel még semmilyen tábla nem figyelmeztetett, délután mikor mentem haza már lezárt út várt körben mindenhol, teljesen bezártak engem és sajnos a földutakat sem tudtam elérni hiába terepjáróm van, így fogtam magam és áthajtottam a francba a kordon mellett a járdán és mentem dolgomra. Gondolom most is voltak jó páran akik éltek ezzel a nem szabályos lehetőséggel. Most komolyan így kell megszervezni valamit?
Szóval idejöttél a kerékpáros csoportba azzal dicsekedni, hogy terepjáróddal a járdán közlekedsz, veszélyeztetve a gyalogosok, kerékpárosok és a versenyzők testi épségét?
Nálad sem a szomszéd a hülye!
És mit vársz cimbikém?
Vállveregetést?
Okozsvaaaagy! Jóócsináltaaad!
Összefoglaló. Botrányos volt a szervezés:
Az a baj báttya, hogy a te fajtádban az a default beállítás, hogy szabályt szegsz. És ezt itt nagy pofával még hirdeted is és büszke is vagy rá. Mindenki más hülye aki nem azt mondja amit te. Tipikus terepjárós gyökér vagy. Ki is állítottad magadról a bizonyítványt.
Az ilyenek miatt született az a mondás, hogy "ha nem tetszik ahogy vezetek, tünés a járdáról".
#4!
Nem volt semmi botrány, csak pár hülye kelti a hangulatot.
Ahogy karikatúra sem volt, csak primitív gyerekrajz.
"Náluk ezerszer nagyobb versenyek zajlottak már a megyében, mint az Ultrabalaton vagy a Giro Italia és töredék probléma volt velük, nekik ez hogy nem jött össze?"
A válasz nagyon egyszerű. A kerékpárosok sokkal intelligensebbek nálad és megértik, hogy pl. az Ultrabalaton két napra elfoglalja a balatoni kerékpárutat.
Van mit tanulnod tőlük.
Akkor most segítek neked azzal, hogy tudtommal holnap is meglesz rendezve, ezért lehetőség szerint intézd az ügyeidet az útlezárási idő előtt vagy után.
És nem, a kordon nem azért van ott, hogy te megkerüld és a járdán haladj tovább. És ha csak egy szem polgárőr lett volna ott, mit csinálsz, elgázolod?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!