Melyik országúti kerékpárt tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Max 500 ezer ft.2023. ápr. 27. 10:14
1/12 anonim válasza:
Használtan ekörül jó minőségű trek-ek már szoktak lenni, érdemes facebookos csoportokban keresni.
Újonnan ennyiért sajnos csak gyengébb váltóval/fékkel és alu vázzal találsz szerintem.
2/12 anonim válasza:
Hobbi célre azért már lehet jót venni 500-ért, ne szórakozz. :) Szóval mindez attól függ, hogy mire szeretné használni a kérdező.
3/12 anonim válasza:
Ha új bicikliről beszélünk, akkor 500-ért kapsz Shimano Tiagra szettes, mechanikus tárcsafékes biciklit, ami hobbi célra tökéletes. A márka nagyjából mindegy, a vázakat mind Távol-Keleten gyártják, az alkatrészek a lényeg.
Használtból 500-ért már vannak 105-ös szettes, karbon vázas gépek is, de oda kell egy kis hozzáértés, hogy ne fuss lyukra.
4/12 A kérdező kommentje:
igen hobbicélra, és lehessen vele gyorsan tekerni.
2023. ápr. 27. 16:59
5/12 anonim válasza:
400ezerért is lehet 105-össel szereltet lehet venni újonnan is: [link]
6/12 anonim válasza:
#5 10,4 kg, nem túl jó vétel. Inkább valami szakértőt keress, mert 500-ért már komolyabbakat is lehet kapni 9 kiló alatt.
7/12 anonim válasza:
Nagyszerű, akkor hajrá, mutass egy jobb új kerékpárt 500e-ért.
Leírni bármit lehet, a betűk nem fognak sztrájkolni, hogy "én ilyen hülyeségre nem fogok összeállni egy mondattá".
9/12 anonim válasza:
Én elhiszem, hogy neked nincs kérdésed. A gond az, hogy a decathlonos bicikli 390ezer Ft, amit meg linkeltél az 1340 euro, azaz 503ezer Ft. Az almát a körtével hasonlítani mi értelme?
10/12 anonim válasza:
1099 EUR, az 408.000 Ft. Miről beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!