Neuzer Courier CX kerékpár vagy Neuzer WHIRLWIND 100?
Figyelt kérdés
Országúti kerékpárt szeretnék venni.Az út amin használnám mellékút így nem teljesen sima. Vagy van esetleg 200 körül más opció?2023. ápr. 5. 14:51
1/4 MGéza válasza:
Van. Használt karbonvillás gépet néznék, újonnan Decathlon Rc 100-as gépe még a versenyző de az szerintem túlságosan alap ennyiért, Rc 120 már túlfut a kereten kicsit, de talán. A Neuzerben az a jó, hogy igen széles skálán fogad be gumikat, ami a méretet illeti.
Nekem viszont normális ipari agyas kerekeken guruló használt géppel, 25 széles külsőkkel sem volt több bajom, mint amennyi ezeknek a kazettás felniagyakon futó gépeknek lesz, ballonosabb gumival. Ez persze csak saját vélemény.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor szerinted a neuzereket inkább hagyjam és dechatlonosat nezegessem ? Azok tarcsafekesek, viaszont én azt gondoltam, hogy orazagutinak felesleges a tarcsafek. Nem hátrány csak furcsaltam.
2023. ápr. 5. 17:54
3/4 anonim válasza:
A mechanikus tárcsaféknek sok értelme nincs. Ha már tárcsa, akkor hidraulikus, az tényleg jó, jól adagolható fékrő, nem kell állítgatni, karbantartás kb. 2-3 évente egyszer szükséges. Ettől függetlenül én is inkább a Decathlont ajánlom ha már olcsó biciklit keresel.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. ápr. 6. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!