Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kerékpárhoz milyen fajta...

Kerékpárhoz milyen fajta zárat kellene venni ami biztosabb védelmet nyújt?

Figyelt kérdés
illetve milyen defekt elleni védelem van most? halottam olyasmiről is hogy valamivel feltöltik a gumit vagy van a régi ragasztós megoldás.

2023. ápr. 15. 12:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Zárból láncos, U-lakat vagy ez az újabb fajta, “hajtogatós” a legjobb. Az a lényeg, hogyha meglátja a tolvaj, akkor inkább tovább sétáljon és keressen egy másikat. No meg persze nem valószínű, hogy két percig ott fogja flexelni a zárat.
2023. ápr. 16. 22:05
 12/14 TR75 ***** válasza:

A Tannus Armourral nekem nincs rossz tapasztalatom. Defektem nem volt még (pontosabban szúrt vagy vágott defetem nem volt, a belső anyagfáradásából adódó már igen), szerintem a leszedés-felhelyezés csak annyival rosszabb, hogy plusz egy alkalmatosságot is illeszteni kell, de ha a belső nincs teljesen leeresztve, akkor a Tannus Armourral sem nehezebb feltenni a gumit.

Hogy más lenne a bringa viselkedése... Ezt nem vettem észre. Annyit csak, hogy a 4 és fél bar helyett elég 3 és félre fújni a gumit.

2023. ápr. 17. 05:11
 13/14 anonim ***** válasza:

12:

Én sehogy sem tudtam feltenni, pedig nincs gondom anélkül a feltevéssel, szakszervizben kellett végül feltetetnem. Nem az illesztés, hanem egyébként a külsőhöz és belsőhöz ajánlott méretű armourral jóval nagyobb amit fel kell tenned, így már nem tudod ráhúzni, persze lehet hogy a te bringádon ez kevésbé szűk keresztmetszet. Igy viszonr sokkal nagyobb szívás, mivel inkább van évente 2 defektem, amit 10 perc alatt megoldok, mint 2 evente egy a belső elöregedéséből, amit nem tudok megoldani...

2023. ápr. 17. 06:04
 14/14 TR75 ***** válasza:

Én teljesen amatőr vagyok bringaszerelés terén, de amit tudok, igyekszem megoldani.

A külső levétele nekem igazi rémálom, az Armour ezen már nem ront 😅

Az is igaz, hogy én a gravelemen használom, 45-ös ballonos külső van rajta.

A városi rohangálóson Conti Ride Tour van, bevált (előtte CST meg Deestone hasonló külsőt használtam), egyszerű fél centi vastag extra gumiréteg véd a defekttől, teljesen jó (na ja, a súlya más kérdés).

2023. ápr. 17. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!