Melyik a jobb bicikli? Max 150e a keret és sima város/kicsit terep lenne a cél..
Városba mindkettő kuka.
Olyat vegyél amin van sárvédő, nincs tele idióta teleszkópokkal, és van rajta csomagtartó is. A gumija is sima legyen ne bügykös hülyeség.
Ezeket amiket linkeltél NEM városi használatra készítik, hanem eladásra.
Mind a kettő, annyira mocskosul az alja, hogy igazából nyugodt szívvel nem lehet ajánlani egyiket sem…
370+ euro ár mellett, egyszerűen borzalom belegondolni, mi az amit 150.000ért árulnak…
Bocs de 1000euró, ami még mindig az alja, de kb ott kezdődik amit már érdemes ajánlgatni.
3
Nekem is 1000+ eurós bringám van, de csak azért mert én sport céljából is használom. Nincs szüksége drága bicóra mindenkinek, ilyen átlagos városi felhasználásra teljesen felesleges. Csak félni fogsz kint hagyni a bolt előtt. Én e miatt vettem egy olcsó használt bicót, és olyan jó mint állat, városba tökéletes. 80 rongy volt, és jelenleg ott tartok hogy szívesebben ülök rá mint a fél millás gépemre...
"Sima város/kicsi terep"
Végül kiderül, hogy csak a tanya és az első kocsma közé kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!