Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a kerékpárról?

Figyelt kérdés

[link]

Erről a kerékpárról lenne szó.

Városba, munkába járni, szaladgálni szeretnék biciklit. Tudom, hogy oda trekking vagy citybike lenne a legalkalmasabb, viszont ez messze van a valódi MTB-től.

Megéri az árát, vagy érdemes még jobban körülnézni?

Használtan nem szeretnék biciklit venni.

2023. márc. 24. 14:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
83%

[link]

Hol van a gagyi hajtásrendszer, meg a gagyi fékek és a nevenincs felni?

2023. márc. 24. 18:34
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Hol van a gagyi váltó? Sram?? 🤣😂😂 Innentől kezdve nem is válaszolok, nem érdemes.
2023. márc. 24. 19:16
 13/20 anonim ***** válasza:

"Városba, munkába járni, szaladgálni szeretnék biciklit"

Elolvastad a leírást??

" Ha szereti a kalandokat, és arról álmodik, hogy a hegyekben túrázzon, távol a város nyüzsgésétől, akkor a mountain bike a megfelelő választás."

"A belépő szintű felszerelés rekreációs használatra ajánlja őket, nevezetesen erdei ösvényekre, makadámra vagy parkokra. "

Az, hogy ez a "márka" mennyire jó vagy rossz, ezek mellett másodlagos kérdés.

2023. márc. 24. 19:39
 14/20 anonim ***** válasza:
80%
Jaa hogy a sram gx az gagyi?… jólvan ne itt tedd a fejed…
2023. márc. 24. 20:02
 15/20 anonim ***** válasza:

Mi a gondod a használttal, ebben az árkategóriában újat csak ipari hulladékot kapsz, használtban van esélyeg jót kifogni, pláne ha nem mtb-tbkeresel, hanem a célodnak megfelelő trekkinget vagy citybikeot.

De megmondom őszinten, városba szalafgálni én trekkinget sem vennék, csakis citybikeot, esetleg cruisert.

2023. márc. 24. 20:23
 16/20 MGéza ***** válasza:
A felszereltsége ennyiért nagyon is rendben van, a színe szép, csak... Ott az az igen ocsmány, gány módon hegesztett, rusnyán varratolt váz.
2023. márc. 25. 00:02
 17/20 anonim ***** válasza:

se jobb se rosszabb mint az alatta kis képen lévők, de azok között van 100.000 ft alatti is

azok közül válassz

2023. márc. 25. 08:53
 18/20 anonim ***** válasza:

Erre a felhasználásra én nem ajánlanék montit, nem fogod szeretni...

Amúgy nem értem miért kell mindenkit a sokszázezres bringák felé tolni... Egyáltalán nincs mindenkinek szüksége ilyen drága gépekre. Mondom ezt úgy, hogy én is fél misiért vettem bringát tavaly. De azért mert nekem már megéri ennyit belefektetni, mert én sokat használom és nem csak közlekedni. De van akinek tökre elég ez a kategória is.

2023. márc. 25. 11:19
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

18# Én nem látok rajta semmit, ami megkülönböztetné egy trekkingtől (a picit szélesebb felni és gumi kivételével).

A villa ugyanúgy nyeklik-nyaklik, ki-be jár rajta a kosz, egy év után kuka,

a lánc ugyanúgy csörögni és ciripelni fog,

a fékek vonyítani ha nedvesség éri őket,

az agyak sem bírnak sokat,

a felni szintén nagyon könnyen deformálódna.

Ebben az árkategóriában a mrev mtb és a trekking strapabírása közel azonos.

Szerintem mindenképpen használtat kéne, de egy magasabb kategóriából.

2023. márc. 25. 20:34
 20/20 anonim ***** válasza:

Ez egy jó konfiguráció, ennyiért bőven jó szerintem. Tapered fejcsöves ráadásul, fejleszthető. Hidrós tárcsafék, Altus teljes szett, ennyiért szakadt Tourney szettes Kelly's bringákat adnak...

De hát persze, egy Scott menőbb... Én is "noname" bringát vettem teljes Deore szettel 200 ezer alatt újonnan, amikor bőven 250 környékén adták ezeket a "márkásak"...

2023. márc. 29. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!