Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi az a maximum szélsebesség,...

Mi az a maximum szélsebesség, amiben még elindultok bringázni?

Figyelt kérdés
2023. márc. 15. 17:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem a hasam szokott fájni ha üres.
2023. márc. 16. 08:07
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom megmondani a pontos számot. De pl tavaly úgy mentünk Balaton kört, hogy sokszor még a lejtőn is megállt a bringa. :) Persze mivel előre le voltak szervezve meg foglalva a szállások, azért csináltuk végig, lehet hogy amúgy nem vágtam volna neki. Az ilyen nagyon durván vihatros szelekben is el szoktam indulni, de csak ilyen kicsi 20-30 km-es körökre. A minap is voltam amikor ilyen nagy szél volt, de voltak pillanatok amikor megbántam. :D
2023. márc. 16. 09:12
 13/16 anonim ***** válasza:
A Katrina–hurrikán esetén már nem.
2023. márc. 16. 10:11
 14/16 anonim ***** válasza:

Nagyjából 20 km/h.

Viszont ha úgy tervezem az utat, hogy nagyjából végig hátszélem lesz, akkor olyan 35-40 km/h még jöhet.

2023. márc. 16. 20:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, ez évszak és hőmérsékletfüggő is, de nem a szélsebesség dönti el, hanem a reggeli kávém a teraszon, ha közben az a benyomás jön, higy de elmennék bringázni, akkor elmegyek, ha az, hogy na ma a faxom se, akkor visszavackolok a műhelybe és inkább dolgozok.
2023. márc. 17. 09:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha megyek valahova mindegy,ha bmx-ezek mindegy,ha montizni szeretnék max 25-30,annál nagyobb szél már idegesítő,és ha csak idegesít akkor meg minek menjek ki
2023. márc. 20. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!