Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi az a maximum szélsebesség,...

Mi az a maximum szélsebesség, amiben még elindultok bringázni?

Figyelt kérdés
2023. márc. 15. 17:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
40 km/h
2023. márc. 15. 17:05
 2/16 anonim ***** válasza:
Kimondottan tekerési céllal túl nagy szélben nem indulok el, mert jártam már úgy, hogy majdnem felborított az oldalszél. Hétköznapi, 3-10 km-es közlekedésnél (munkába, bevásárolni) viszont eddig még ez nem tartott vissza, ennyit lassan, lihegve is kibírok a mellékutcákban.
2023. márc. 15. 17:15
 3/16 anonim ***** válasza:
Ha nincs hideg, akkor nem érdekel a szél. Ismerem a szélcsendes helyeket.
2023. márc. 15. 18:10
 4/16 anonim ***** válasza:
A mai szél az nekem a semmi kategória. Csak veszélyes az erdős területen, mert a fákról törnek le az ágak jobbik esetben rosszabbik esetben telibombáz egy kidőlő fa. A múltkori szél kicsit nagyobb volt abban is tekertem. Nem sokan indulnak el nagy szélben tekerni az biztos, de csak edzettség kell hozzá. A múltkori szélben egy domb tetején megálltam és álló helyzetből nem kezdett el lefelé gurulni a bicó, hanem visszatolt, mire belöktem lábbal és a domb közepén is még csak kb. 5-el csorogtam lefelé, amelyen máskor tekerés nélkül 50-es tempóval gurul le az ember, akkor gondolhatod mekkora szél lehetett :D Szóval nekem nincs az az idő, amikor nem ülök bicór, ha tekerni akarok, na jó egy van, ha indulok és dézsából öntik az esőt, akkor megvárom míg eláll és indulok is. Ha menetközben kap el, akkor nem tudok mit tenni :D
2023. márc. 15. 18:11
 5/16 anonim ***** válasza:
Montival mindegy, 40-45 körül. Országútival max 30.
2023. márc. 15. 19:40
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nincs szélmérő a biciklimen. :( Az, hogy pl. a múltkor a János-hegyen 117 km-es széllökést mértek, nem jelenti azt, hogy engem is ennyivel lökdösött az alatt a 10 perc alatt amíg hazaértem a munkából.
2023. márc. 15. 20:05
 7/16 Alex Fly ***** válasza:
Amekkora sebességgel fúj. Ha menni kell, akkor menni kell; akár fúj a szél, akár nem.
2023. márc. 15. 20:23
 8/16 anonim ***** válasza:

Ha sörért megyek akkor semmi nem állhat utamba!

Általában úgy csinálom szeles időben hogy hazafelé legyen hátszelem. Szerencsére a településről 4 irányba mennek utak, úgyhogy akármerre fúj a szél, mindig tudok menni valamerre.

De ahogy öregszem egyre többször fordul elő, hogy el sem indulok.

2023. márc. 15. 20:51
 9/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom,10km/h?

Ha fáj a fejem tőle akkor pont eléggé fúj ahoz,hogy vissza forduljak.

2023. márc. 15. 21:42
 10/16 anonim ***** válasza:
Homlokpánt és/vagy sapka és nem fájdul meg a fejed.
2023. márc. 16. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!